writing-img

Kopanje

clock-img

27.11.2006, 17:50

clock-img

skorpijonka1

pencil-img

4

Zanima me kako je s kopanjem v času nosečnosti.
V mislih imam kopanje doma v bani in pa kopanje v termah, v whirlpoolih in jacuzijih, kjer je voda zelo toplauser posted image  

clock-img

27.11.2006, 18:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz se nisem kopala v bazenih. tukaj gor je bilo že veliko rečenega na to temo, mnenja so različna, prav tako imajo različne poglede na to G.
Jaz sem enkrat staknila, preden sem bila user posted image , v termah glivice in od takrat ne maram bazenov. Tako da je odločitev prepuščena tebi.

clock-img

27.11.2006, 19:28

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

bazeni lahko,savna odpade ipd stvari.naja3 glivic ne moreš staknit

clock-img

27.11.2006, 20:32

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst sm se v nosečnosti izogibala namakanja v banji ali pa v bazenih.....sm si pa po porodu,takoj ko je bilo mogoče in dovoljeno privoščila eno urno penečo kopel v domači banji user posted image
kar se tiče pa glivic.....drži stakneš jih lahko povsod,celo tam kjer misliš,da je to nemogoče!user posted image

clock-img

27.11.2006, 20:39

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Glivic NE stakneš!v telesu jih že imaš ob ugodnih pogojih zanje se pa razmnožujejo.jaz sem se celo nosečnost namakala v kar vroči vodi,mi je zelo pasalo

clock-img

27.11.2006, 20:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ok, če jih ne stakneš, je bilo pa kakšno drugo vnetje. Vem samo, da je srbelo, peklo, teklo... in G je rekla, da je glivično vnetje. Bilo je pa par dni po kopanju v bazenu in je rekla, da je javni bazen leglo vsega tega. Nisem hotla izpostavljat mnenja moje G, ji pa verjamem in se tega držim. Kot sem pa že v prvem postu napisala skorpijonki, pa naj se sama odloči. user posted image

clock-img

27.11.2006, 21:08

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

petraa....user posted image ...mislm,da ni nobena hotla it v detalje in v izvor glivic user posted image ...
drgač pa lahko tako trdimo za vsako tako al drugačno bolezen,da jo že imamo v sebi in da čaka le na ugodne pogoje da izbruhne,a ne!!!user posted image
so pa taka mesta,kot so bazeni,savne,javni wc-ji...itd nalašč pravo gojišče za bakterije....in če si malo bol občutliv ali pa malo manj odporen (jih) hitro fašeš...

clock-img

27.11.2006, 21:48

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem se kopala v morju, v bazenih in do zadnjega dne doma v banji user posted image

clock-img

28.11.2006, 07:22

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz se bazenov izogibam, ker je voda tako klorirana, da mi kožo čisto izsuši, da kar skupaj vleče. Drugače sem si pa doma še včeraj pripravila kopel (dve pesti morske soli, sivkino olje, muzika), pa mi nič ni. In to počnem že celo nosečnost. Samo pazi, da voda ni preveč vroča. Ta malo v trebuhu se premetava in je prav hecno, ko dela valove v banji.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem