cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopanje dojenčka

clock-img

26.06.2008, 13:18

clock-img

lady1

pencil-img

24

Pozdravljeni!

Imam dva meseca starega sinka. Ko smo se pričeli kopati je najin sinko v vodi zelo užival. Zdaj pa zadnje tri dni ko ga dava v banjico (zavitega v pleničko) je v vodi cca 3 minute in začne jokati zato ga dava ven. Zanima me če je imela katera podobno težavo in kako jo je odpravila.

Hvala za odgovore in LP!

clock-img

26.06.2008, 15:28

clock-img

rija

pencil-img

15589

sicer nisem, probaj ga dati v čebriček. pa plenico daš komot stran.

...vox populi...

clock-img

26.06.2008, 15:39

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pri meni je enkrat jokala, ker sem jo jaz imela v rokah ne oči in ni tega navajana bila. Očitno se ni počutila varno z mano.user posted image
Mogoče je prevroča voda...samo to bi takoj jokaluser posted image  Sta kaki položaj zamenjala, ga kdo drug drži....je kaj novega v vašem kopanjuuser posted image
Drugače pa...zadnje tri dni je zelo vroče. Ali čez dan spi ali je utrujen? Mogoče je preveč zaspan in ga voda še dodatno zmatra in ima vsega preveč.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

26.06.2008, 15:50

clock-img

AinB

pencil-img

903

Razlage iz naše MŠ:
- mogoče je otrok lačen
- ste premaknili čas kopanja (od zjutraj na zvečer)
- temperatura vode in prostora?
...

clock-img

26.06.2008, 16:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

• pleničko ne rabiš več
  • lahko, da mu je v teh vročih dneh prevroča voda. Naši paše zdaj malo hladnejša voda kot ponavadi
  • lahko,da je lačen
  • lahko je preveč utrujen, saj ta vročina tudi zna utruditi

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

26.06.2008, 16:56

clock-img

lady1

pencil-img

24

Ja to vse sva že probala, drugač pa ga nč drugač ne kopava kot sva ga. Pred kopanjem zmeraj malo poje, pa tum mal hladnej vodo sva mu dala pa je isto. No upam, da ga bo kmal minil.

Hvala in LP

clock-img

26.06.2008, 17:06

clock-img

tejca14

pencil-img

19

Jaz sem ugotovila, da če pred kopanjem fejst dolgo spi in se ne predrami dobro, takrat joka in ne uživa v kopanju. Tako, da če mi zaspi tisto dolgo rundo preden se skopamo, jo pustim spati in je ne kopam, jo pa zjutraj tako ali tako umijem.

clock-img

26.06.2008, 19:43

clock-img

petrolejka

pencil-img

147

Ali vaše sončke kopate vsak večer? Meni je patronažna rekla, da naj ga kopam na 3-4 dni, samo se mi zdi, da je v tej vročini bolje večkrat na teden. Drugače ga vsak dan umijem z vlažno krpo. Star je pa skoraj  mesece.

clock-img

26.06.2008, 20:11

clock-img

jančica

pencil-img

41

Naš ne uživa v kopanju, ko je preveč utrujen. Mogoče vašega res vročina zdeluje.
Se pa mi kopamo zdaj vsak večer (stari smo devet mesecev), ker se v tej vročini zelo poti in ima po telesu rdeče pikice od znoja. Pa še enkrat čez dan ga malo "splahnem" pod tušem.

clock-img

26.06.2008, 20:26

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Pleničko daj vstran in poskusi z malenkost hladnejšo vodo. V teh dneh je zelo vroče, pa mislim, da jim nekaj bolj hladna voda zelo prija.

petrolejka, jaz si sploh ne znam predstavljat, da ga ne bi kopala vsak dan. Še pozimi sem ga, kaj šele sedaj, ko je ves prepoten.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

27.06.2008, 13:51

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Podobno je bilo pri nas. Sprva je uživala, nato pa jok za znoret. user posted image  Poskusili smo vse, kar je bilo mogoče. Nazadnje pa menjali banjico s čebričkom in joka več ni bilo. user posted image  Sedaj jo kopam v banjici ali čebričku, pa v vsem uživa.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem