cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kopanje v Rogaški

clock-img

28.01.2007, 23:36

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Zanimam me, kako je kot kopališče priznana Rogaška slatina? Ali bi se bilo primerno kopati s 4m starim otrokom v bazenu?

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

29.01.2007, 00:00

clock-img

filipina

pencil-img

170

hej jaz sem z sinkom zelo dosti hodila kopat se v rogaško, saj so to ene izmed redkih term, ki so zelo dobro ogrevane. Tako voda, kot zrak. Nekaj časa nazaj sva se kopala v termah Ptuj, pa ti povem, da sva šla po eni uri domov, ker naju je zeblo, pa nisva bila edina.

clock-img

29.01.2007, 09:32

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz sem bila lani poleti v Rogaški, na en deževen vikend, pa je bila takoooooo mrzla voda, da me tja ne dobijo več. Istega mnenja je bila tudi moja svakinja, samo moj lubi ni imel pripomb. Moral si plavat in plavat, da si se malo ogrel.

clock-img

29.01.2007, 10:44

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Evo, iz prve roke - smo bili včeraj prvič. Proti Čatežu se lahko skrijejo, ni nič kaj posebej lepo. Sicer pa, voda v velikem bazenu je bila tako mrzla, da so mojemu 2-letniku ustnice tako trepetale, da je po petih minutah imel čisto modre. Smo šli raje potem v otroški bazenček, ki je zelo majhen in je bilo tam boljše. Pa še dva jacuzzija imajo z vodo temperature 37, kjer smo se ogreli, pa konec. To je vse. Poskusite, videla sem enih par staršev z malimi otročki, tudi tam 3 mesece stare.

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 29.1.2007 10:54:19 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem