writing-img

Kopel

clock-img

17.12.2004, 21:33

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Zanima me, če dam malemu v banjico kopel ali ga je poleg tega treba tudi namiliti? Jaz ga namreč potem umijem kar s to kopeljo, ki je v vodi in se ne matramo še z dodatnim miljenjem. Je to premalo? In ali lahko vsak dan dodam vodi kopel ali ni priporočljivo? Vsekakor je lažje kot miljenje. Stari pa smo 2 meseca.

LP; Bejba

clock-img

17.12.2004, 21:43

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

clock-img

17.12.2004, 22:08

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Pozabi na neke žajfe, saj ne dela v rudniku. V vsako kopel daj žlico olivnega oljam bo mel kožo k svila in lase goste.

Preizkušeno.

clock-img

19.12.2004, 09:30

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ker je bil naš mali alergiečen na umivalne robčke v porodnišnici so mi odsvetovali kakršno koli uporabo kozmetike. In res smo do 6 meseca uporabljali 1x na teden šampona za laske (jih je imel veliko) in 1x na teden malo kopeli v vodo. Pa je bilo v redu. Vajo iom ponovila tudi, če ne bo alergije, pri drugem :duda: mislim. Saj taki malčki res ne potrebujejo ne vem kake kozmetike,...:)

clock-img

19.12.2004, 11:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst isto kot Erika1-ne dajem v vodo nic...vcasih po potrebi dam v vodo hrastovo lubje,kamilice...glave ji ne umivam s samponom...mazem jo pa z olivnim oljem kupljenim v lekarni-zakon!
...kozo ima po njem ko svilo...:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem