writing-img

Kopiranje map(fotk) na dvd...

clock-img

14.07.2008, 22:12

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Kako to naredim???? Kolegici se je sesul računalnik, v maloro so šle vse fotke, zato bi si rada naredila dvd-je, pa nikakor ne gre... Ko označim mapo s fotkami, ki bi jo rada skopirala, kar ne gre in ne gre....????? In sme že vsak nora od tega...  Mi lahko kdo povsem laično pomaga, kako naj se tega lotim....?

clock-img

14.07.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

Morda s kakim programom za zapect na DVD? Sej ne mores kar odpred praznega DVDja in mape na racunalniku in prenasat - razen s carovnikom (ponudi ti "zapisi podatke na DVD" al nekaj takega  in se ti odpre novo okno) ali pa s programom - npr. Nero. 

clock-img

14.07.2008, 22:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Na DVD jih moraš zapečt in ne samo copy paste.
A imaš Nero?

clock-img

14.07.2008, 22:36

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Na DVD jih moraš zapečt in ne samo copy paste.
A imaš Nero?

Točno tako!

clock-img

14.07.2008, 22:37

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Imam Nero, ja. Imam varianto avdio, video, shrani dokumente... Pa enostavno ne gre. sem mislila, da če so pač prevelike mape, sem dala za foro eno mapo za skopirat, pa ne... Kao začne kopirati, potem pa nič....user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:27

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

a pa ma kolegica sploh za DVD v računalniku. Lahko ima samo CD. user posted image

clock-img

15.07.2008, 09:30

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Pri  nerotu ko ga odpreš imaš spodaj te aplikacije ki si jih naštela na vrhu pa imaš možnost CD in DVD, in CD/DVD katerega morš označit s DVD. Je tak majhen oknček s puščico ob strani.

clock-img

15.07.2008, 12:25

clock-img

cessy

pencil-img

46

če uporabljaš npr. gmail si na compa naloži program Picasa in si preko njega naloži vse fotke na gmail, samo si označiš da želiš zaseben album pa je, gre hitro pa ziher je. ker dvd se tudi lahko kaj pokvarjo.

al pa če si kupiš kak zunanji trdi disk pa ga imaš samo za fotke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem