writing-img

Korčula ali Hvar?

clock-img

01.07.2009, 13:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Tiste, ki ste bile na obeh otokih, malo se prosim razpišite, kje je lepše in zakaj. Lahko tudi tiste, ki ste bile samo na enem. Me nekaj zanima user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.07.2009, 13:54

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Na Hvaru sem bila enkrat, leta dva al tri user posted image , Stari grad. Lepo. Letos za prvomajske sem bila na Korčuli v Lumbardi. Lepo. user posted image  Najlepše pa ni ne tu ne tam.....user posted image

clock-img

01.07.2009, 14:01

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Odvisno kaj želiš, vredno je videti oba dva otoka. Če želiš zabavo in bolj elitne hotele potem definitvo Hvar- mesto Hvar, če želiš povprečne hotele in več miru potem Korčula. Če želiš doživeti mir in romantiko potem Zavala- Hvar, če želiš srečati Oliverja Dragojeviča potem Vela luka na Korčuli.
V primeru, da pa greš za 14 dni si pa vzemi en teden Hvara in en teden Korčule pa je.

clock-img

01.07.2009, 14:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Nič elitnega ne išemo. Smo freelanderji user posted image .

Dragojevič. Hmmmm, če bi lahko z njim v duetu zapela Cesarico user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 1.7.2009 14:36:59 >

clock-img

01.07.2009, 21:10

clock-img

moci

pencil-img

5572

doma bodi, porkafiks. saj si komaj prišla. user posted image
ajd, te vzamem jaz na krk

clock-img

01.07.2009, 21:11

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

meni HVAR - vsako leto gremo ( med drugim)

Life is to short for the wrong decision

clock-img

01.07.2009, 21:12

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: moci

doma bodi, porkafiks. saj si komaj prišla. user posted image
ajd, te vzamem jaz na krk

a v pineziče ???user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 21:13

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mi gremo letos na Korčulo - prvič..... ampak po slikah sodeče sem že zaljubljena user posted image

clock-img

01.07.2009, 21:15

clock-img

Anonimen

Meni Hvar.

clock-img

01.07.2009, 21:54

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Meni Hvar ni nič posebnega,sem bila malo razočarana.user posted image Najbrž sem preveč pričakovala,potem pa je bil dol čas,plaža sama skala,v mestu tuga,hotel v bol bogem stanju...Mogoče pa nisem bila na pravem koncu(Jelsa),ker pravijo da je drugače Hvar zelo lep. 

clock-img

01.07.2009, 23:16

clock-img

Abundancija

pencil-img

93

Korčula, definitivno.

Hvar je tudi mene razočaral, sem komaj čakala, da se vrnemo pa sem bila en teden na Hvaru v mestu, drugi teden pa na Jelsi se mi zdi in v Starem Gradu. Ni mi bilo preveč všeč. Tuga.

clock-img

02.07.2009, 07:28

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jest sem bla pred leti na dopustu na Hvaru, v mestu Hvar in mi je blo ful lepo... Pa zdej že dve leti zapored je naletel tko, da sem bla po dan-dva tam....Ful fajn mesto, voda čudovita, Pakleni otoci fenomenalni, konobe mnjammmiii.... Bom še šla, če bo možnost....

Korčulo tudi ful hvalijo, tko da ta tudi pride še na vrsto....

clock-img

02.07.2009, 07:57

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Korčule ne poznam, baje da je čudovita. Gremo pa vsako leto na Hvar ampak ne v mesto. Mesto Hvar mi je zelo lepo za en sprehod ali pa za eno noč, Jelsa in Stari Grad me ne potegneta. Mi smo v enem zalivu južno, bogu za nogu, kjer je ful malo ljudi, kjer ni elektrike, kjer slišiš samo morje in nič drugega, tam totalka odklopimo in dobimo energije za naslednje leto. Po mojem sta Hvar in Korčula primerljiva odvisno je od tega kam greste in na kaj naletiste.

clock-img

02.07.2009, 07:59

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ti si pa najbrš v kakšni basini na hvaru

clock-img

02.07.2009, 08:02

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Meni Korčula.

clock-img

02.07.2009, 08:06

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Jaz ne vem kaj nekatere pričakujete od otoka ampak jaz sem bila 10 let zaposlena kot turistični vodič, kar veliko sem prepotovala in moram reč, da so vsi dalmatinski  otoki boljše od vsake turčije,tunizije ali pa grčije.Hvar pa mi je posebej pri srcu zaradi tipičnega vonja lavande.  

clock-img

02.07.2009, 08:11

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Jaz ne vem kaj nekatere pričakujete od otoka ampak jaz sem bila 10 let zaposlena kot turistični vodič, kar veliko sem prepotovala in moram reč, da so vsi dalmatinski  otoki boljše od vsake turčije,tunizije ali pa grčije.Hvar pa mi je posebej pri srcu zaradi tipičnega vonja lavande.  

Kaj pričakujem?
Čisto vodo, lepa mesta, konobe z dobro hrano, mir, petje škržatov.... tako nekako.
Na Korčuli sem že bila, prav v mestu Korčula in me je čisto očaralo. Zdaj pa ne vem, veliko lepega je slišati tudi o Hvaru in kolebam. Itak se ne moreš iz kože vzet in se moraš na koncu odločiti samo za eno destinacijo, potem pa čakati spet eno leto user posted image .
Vonj po lavandi pa občudujem.

clock-img

02.07.2009, 08:23

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

Hvar je meni čaroben...in sicer res J del otoka...včasih smo hodili v Zavalo...pa je sedaj postala preveč pozidana...na koncu smo bili pa nekje sredi otoka...s pogledom proti Korčuli...v enem zalivčku s 3 hišami brez elektrike...pa eno konobo na vrhu skale...čisto na plaži...kuhali so domačini...vsak drug dan ribe...tiste, ki so jih sami ujeli...mi smo pa dobesedno uživali...

kak izlet do Jelse, Hvara...veliko kopanja...dolgi sprehodi po skalah ob obali...

plaža čista...drobni kamenčki...primerno tudi za majhne otroke...

v glavnem raj...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem