writing-img

Korenček!

clock-img

14.12.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima ali so vaši dojenčki hoteli jest korenje, namreč moj sin noče. Prvo ko mu dam kuhan pasiran korenček ga z jezikom popljuva ven, ko mu ga ponudim drugič da pa jezik ven da ga noče. Kaj naj storim.?

clock-img

14.12.2007, 22:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mah, moj ga tudi ni maral kaj preveč...če povem po resnici...meni tudi sam pasoiran korenček ne bi bil povšečiuser posted image

Ponudi mu še kaj drugegauser posted image

clock-img

14.12.2007, 22:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naribaj korenček, ga poduši, nato zmiksaj in dodaj par meric adaptiranega mleka ali svojega. Oz. vsaj približno toliko kot si imela vode v kateri si dušila.Pa mu za začetek tako daj.

clock-img

14.12.2007, 23:57

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi jaz sem poskusila korenje že na različne načine, a ga enostavno ne mara. Zelenjave sploh ne bi jedla, sadje ima pa raje. Bo že. Oz. danes pa sem ji dala Frutek z okusom jabolko korenje in ga je začuda jedla. Ko sem videla da to je, sem hitro vmešala malo kuhanega riža. Pa je pojedla nekaj žličk.

clock-img

15.12.2007, 09:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moji sem najprej dala korenčkov sok iztisnjen, potem pa kašico. Je kar jedla.

clock-img

15.12.2007, 09:49

clock-img

Anonimen

Pa saj to je uvajanje GH, ne more jim biti takoj vse všeč. Počasi, pa bo.

clock-img

15.12.2007, 09:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem korenje kombinirala z jabolko, kasneje pa tudi z breskvo

clock-img

15.12.2007, 13:11

clock-img

nerka

pencil-img

134

najbolje bo da ga pomesas z jabolkom, ker ima precej boljsi okus.. ce pa se to nebo hotel, probaj z kupljeno hipp kasico jabolko-korencek, se men je zelo dobra.. potem pa se enkrat probaj z doma pripravljeno.

clock-img

19.12.2007, 11:59

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Moja je sam korenček jedla.Ni bilo nobenega problema.Sem ga skuhala in spasirala in ga je jedla.user posted image

clock-img

19.12.2007, 13:37

clock-img

Anonimen

Moj je korenček, ki ga sama naredim, malo vode dodam, pa rad je.. Kupljenih pa ne prenese..

clock-img

20.12.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Moj je korenček, ki ga sama naredim, malo vode dodam, pa rad je.. Kupljenih pa ne prenese..

Pri nas je pa glih obratno. Samo da vidi kozarček. Seveda pa ji gre sadje bolj v slast kot zelenjava. Nočem pa ji zdaj zaradi tega dajat Frutke, raje sama naredim doma.

clock-img

21.12.2007, 17:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem