writing-img

Korenček na oblačilcih-POMOČ

clock-img

03.03.2005, 14:08

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kako spraviti korenčkovo kašico iz otroških oblačilc. Probala že vse mogoče, pa so še vedno flekci :((.

LP; Bejba

clock-img

03.03.2005, 14:21

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kaj pa domestos? Tisto za čiščenjE WCja?
Pri nas korenčka k sreči ne maramo.

clock-img

03.03.2005, 14:26

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

A z domestosom za WC sčistim oblačilca :zmeden:?

clock-img

03.03.2005, 14:42

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Domestos vsebuje varekino in bos na barvnih cotkah imela bele fleke (imam en primer na svoji trenerki, pa se ful mocen vonj ima.

Imamo pa mi isti problem-vse mogoce barvne odtenke na majckah.
Sem zadnjic to vprasala, pa so punce priporocale oxi action ali pa kak razmascevalec.
Se nismo poskusli.

clock-img

03.03.2005, 19:24

clock-img

lin

pencil-img

2504

Meni je pomgal samo oxy action samo sem takoj slekla dala oxy na oblekco in potopila v toplo vodo in tako namakal par ur,če pa sem dala v stroj in oxy pa ni šlo čisto dol

clock-img

03.03.2005, 20:34

clock-img

mata

pencil-img

116

Jaz korenček in pomarančo, ki sta najbolj trdovratna namažem takoj po hranjenju oz. čimprej s prilom, ponavadi so to slinčki in kakšen flekec, ki je falil ustka in še slinček:)-, potem na roke operem in dam še v stroj! Vse gre ven, če pa čakaš, da se zasuši pa ne garantiram več. Aja, pril ful dobr tudi mastne fleke ven spravi, npr. na prtu, smo zadnjič pekli fundi in je bil od olja - sem namazala s prilom in v stroj - brez flekov! Vanish pa ne deluje vedno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem