writing-img

Korenček v blatu

clock-img

21.01.2006, 23:04

clock-img

Lana74

pencil-img

17

Začela sem z uvajanjem goste hrane in sicer s korenčkom. Dala sem ji ga za eno maloooo žličko. V blatu sem opazila pikice nepredelenega korenčka, blato tudi bolj smrdi (prej, ko smo se samo dojili sploh ni smredelo) user posted image . Kakšne so vaše izkušnje ali to pomeni, da naša dojenčica še ni pripravljena na gosto hrano? Ali tudi blato vaših dojenčkov bolj smrdi, odkar uvajate gosto hrano??

clock-img

21.01.2006, 23:08

clock-img

Anonimen

Ja, itak da bolj smrdi. Ko bo jedel klobaso, bo pa še bolj.

clock-img

21.01.2006, 23:10

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jan še zdaj včasih pokaka cele koščke korenčka. Smrdi, pa smrdi. Kr priprav se!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.01.2006, 23:15

clock-img

Urska77

pencil-img

4

Ojla, seveda da smrdi, saj telo oziroma organizem tako malih otročkov še ni pripravljeno na obdelavo hrane. V začetku gre golj za spoznavanje okusov, požiranja in priprave telesa na novo hrano. Naš fantič ma skoraj 9 mesecev in je še vedno v plenici tako blato, kot bi mu vse iz skodelice kar noter zabasalauser posted image . Aja, počaki, da bosta jedla špinačo. Jaz je od takrat nisem še jedla...smrdiiiiiiiiii.

Ampak, tko je ne?user posted image

clock-img

21.01.2006, 23:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

To je povsem normalno, še odrasel človek lahko včasih občuduje kosilo prejšnjega dne v svojem blatu, pri tako malih, ki še nimajo povsem razvitega prebavnega sistema, pa je to pogost pojav. In kot pravi al bina ... ko ga boš začela hraniti z mesom, takrat se pa kar pripravi ... fuuuuuuuuujjjjjj!

clock-img

21.01.2006, 23:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, ko začnejo jest še drugo hrano, smrdi. To, da pa je v blatu še nepredelana hrana, pa ni nič narobe. ti mu kar dodajaj lepo počasi.

clock-img

21.01.2006, 23:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Aja, pa verjetno bo imel tudi prebavne težave. Drisko ali pa bo zaprt. Ne prestraši se.

clock-img

22.01.2006, 12:49

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Ja kar pripravi se, kaj vse te bo pričakalo v plenici.user posted image
Smrdi pa smrdi že prdec kaj šele kakecuser posted image .
Pri nas je v začetku bil največji problem zaprtje k smo jedli korenček.V plenici pa itak še ena korenčkova kašica.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

clock-img

24.01.2006, 18:52

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Kako se pa uvaja korenček? Jaz sem slišala dve verziji: naribaš, stisneš ven sok in par dni daješ sok. Potem pa nariban korenček zmešaš z vodo, da pride čimbolj redka kašica, ki jo potem vsakič nardiš malo bolj gosto...

Kako so vam rekle pediatrinje?

clock-img

24.01.2006, 20:34

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz sem ga prvič skuhala in pretlačila z vilico (dodala tudi vodo, da je bolj redko). Hrane načeloma ne miksam. Ker naša user posted image  pije le vodo, vse ostalo pa zavrača, nisem nikoli stiskala soka.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

25.01.2006, 00:06

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz korenček vedno dam kuhan ali prepražen in dušen, surovega pa ne.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem