writing-img

Korzet

clock-img

17.04.2008, 08:06

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Evo, danes se kočno spravljam v šoping za poročno slavje, ki ga imamo naslednjo soboto. Še vedno se nisem ravno odločila kaj bi rada oblekla, včeraj sem se spomnila, da bi bila ena od opcij tudi korzet, spodaj pa user posted image ...bog si ga vedi kaj; skratka, kje v BTC-ju (celotnem, tudi Emporium, Zarad itd.) jih imajo? Je morda katera kje kakšnega zasledla ???

Hvala,hvala, hvala

clock-img

17.04.2008, 08:55

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz imam dva korzeta. Eden je na zadrgo in lahko nosiš spodaj modrc, drugi pa na štrike in moraš biti spodaj brez. Sicer nimam bujnega oprsja tako da me to ne moti, ker ko si štrike naštimam ne leze nič dol. Korzeti so mu fuuuuull njami!user posted image

clock-img

17.04.2008, 08:56

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

mega outlet v btc sem jst zadnjič cca.3 meseceuser posted image nazaj od morgana vidla fu dober korzet sem si ga hotela kupit pa ni blo številkeuser posted image

Pjdi pogledat

Lp Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

17.04.2008, 09:03

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Jaz imam dva korzeta. Eden je na zadrgo in lahko nosiš spodaj modrc, drugi pa na štrike in moraš biti spodaj brez. Sicer nimam bujnega oprsja tako da me to ne moti, ker ko si štrike naštimam ne leze nič dol. Korzeti so mu fuuuuull njami!user posted image

A mi posodiš kakšnega?? DA ne bi rabla kupovat user posted image user posted image he he

P.s.: ja kaj se pa hvališ no???

clock-img

17.04.2008, 12:11

clock-img

smigli

pencil-img

1088

user posted image

.........naprimer nekaj takega

sicer p je odvisno tudi v kakšni vlogi pa boš na poroki

clock-img

17.04.2008, 12:29

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Ja, ampak brez srajce; nisem imela v planu bit do vratu zapeta; pa mogoče krajša kikla. 

clock-img

17.04.2008, 12:34

clock-img

smigli

pencil-img

1088

itak, meni je celo lepše sam korzet na golo kožo, sam da je tudi negovana in lepa na pogled, nemalokrat vidm ženske v raznih krpicah in ni važno kaj kuka izpod njih

clock-img

17.04.2008, 12:45

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Tale od Nine, je od Petra Thalerja (se mi zdi). Jaz sem korzet kupila pri Vodebu (zdaj ima prodajalno tam nekje pri sodišču).

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

17.04.2008, 13:00

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Meni je ta varianta user posted image njami (ni nujno črna barva)! Pa tudi ne vem kje bi naj našla user posted image

clock-img

17.04.2008, 13:13

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

ej, tole je pa superca user posted image user posted image user posted image , res lepo - kje si to našla???????????? 

clock-img

17.04.2008, 13:18

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

ej, tole je pa superca user posted image user posted image user posted image , res lepo - kje si to našla???????????? 

Hja, to bi tudi jaz rada vedela user posted image  user posted image  
Mislim da pred časom tu na RR, planiram pa nekaj takega za prijateljčino poroko v juliju user posted image

Je pa v tej barvi tudi lep  user posted image

clock-img

17.04.2008, 13:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Meni je ta varianta user posted image njami (ni nujno črna barva)! Pa tudi ne vem kje bi naj našla user posted image

Super kombinacija!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 13:56

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Je pa v tej barvi tudi lep  

Joj, ne govor, jst bi tut to mela user posted image - NUJNO, kje majo to??????????

clock-img

18.04.2008, 11:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jaz sem ga od Urše Drofenik kupila. Modrca spodaj itak ne rabiš, ker je vse zategnjeno in gor drži. Tudi pri meni, ki nimam nič, v tistem zgleda bujno user posted image

Bi ga vsak dan nosila.

Spet pa je odvisno kolko denarja bi dala za to. Da se jih pa tudi sposodit v poročni trgovoni tam pri trnovem. Mislim, da je Princ, al neki takega. Pa niso samo beli. Jaz sem jih gledala v rdeči ali zeleni barvi... No pa kupit se tudi dajo.

clock-img

18.04.2008, 19:29

clock-img

Anonimen

Kolk je pa cena korzetov od U.Drofenik? Ona ma full lepe. user posted image

clock-img

18.04.2008, 19:53

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jaz sem jih par pogledala od UD v nami, pa so vsi po 250€

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.04.2008, 09:49

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

So kr fanj dragi. Če se ne motim sem dala takrat zanj 75 tisočakov.

Se pa splača it v princa pogledat, ker si ga lahko sposodiš. Pri teh korzetih je tako, da ga imaš lahko gor kakih 2x na leto če je bolj poseben.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem