writing-img

Kosila otrok do 1 leta

clock-img

18.07.2005, 17:09

clock-img

ferjanka

pencil-img

7

Živjo,

zanima me, kaj kuhate vašim :duda: za kosilo?
Naš je star malo več kot 9 mesecev in sploh nimam več idej kaj naj mu kuham oz. naj kuham za kosilo vsem nam (ponavadi jemo vsi skupaj in ne kuham posebej, razen v primeru če jeva ribe).

Zato vas prosim, na dan s predlogi za kosilo, da lahko jemo vsi.

Lep dan še naprej.

clock-img

18.07.2005, 17:24

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Kakor kdaj. Sedaj mu največkrat naredim kakšno zelenjavno (cvetačno, brokolijevo, porovo ipd.) juho pa kakšno hrenovko zraven, če jo hoče. Ali pa pire in špinačo pa kakšno meso zraven. Ali pa cvetačo ali brokoli s sirovo omako ter rumenjak zraven. Ali pa riž s porom. Rad ima tudi bučke v kakršnikoli obliki. Vglavnem, kot vidiš, mu dam ogromno zelenjave. Kakšen dan, če midva z :love: jeva npr.pizzo ali kaj takega, kar :duda: še ne je, pa mu dam tudi kar Hippovo zelenjavno kašico.:ups: No, upam, da sem ti kaj pomagala.:rozica:

clock-img

19.07.2005, 07:40

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Maša pri 1 letu je vse.. Jaz sem ji mogoče posebej kuhala samo prva dva meseca ko sem uvajala gosto hrano. Potem pa je normalno začela jest kosilo zraven
nas. Res pa je da nekako poskusim kosilo tudi njej prilagoditi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem