writing-img

Kosilo za 6. mesečnike

clock-img

19.02.2005, 15:44

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola punce

Kaj kuhate za kosilo svojim 6 mesečnim otrokom??

Jaz sem ji do zdaj dajala krompirček in kakšno zelenjavo (bučke, cvetačo, brokoli, špinačo) z malo kisle smetance. 2 krat je do zdaj jedla piščančje meso v zelenjavni juhici...

Kaj še naj drugega skuham...se mi zdi tako enolično??

clock-img

19.02.2005, 15:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pojma nimam, naš zaenkrat noče nobene mešanice:zmeden:. Čisti brokoli pa zmaže, kot bi rekel keks. Huh, do krompirja pa še sploh nisem prišla... Aja, pa sploh ga ne moti, če tri dni zapored dobi isto. Cela bajta že po brokoliju smrdi, on ga pa vsak dan poje več:)-.

Čimprej se pozdravita!:rozica:

clock-img

19.02.2005, 18:15

clock-img

Anonimen

Mogoče bi poskusila še kolerabo? Pa ovsene kosmiče? Polento, riž?

clock-img

20.02.2005, 22:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Rižek s korenčkom ali grahom ali piščančjim mesekom, krompir in oslič file, zelenjavne juhice z zlatimi kroglicami, testeninice kakšne sta že poskusili? Čičeriko prekuhaš in dodaš avokado pa zmikasš,...Hm?!
Jaz sem tudi včasih full brez idej!

clock-img

22.02.2005, 12:35

clock-img

mala pika

pencil-img

72

Mi smo danes jedli rižek+jabolko z malce cimeta, včeraj pa špinačo.

Jutri pa.... Si še moram namisliti.

Se mi zdi ,da se skos ponavljam pri hrani.

LP PIka :metulj:

clock-img

22.02.2005, 21:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Koliko pa približno pojedo vaši polletniki za kosilo? Midva sva danes jedla korenček+cvetačo, pa sva se potem še fajn podojila, tako da ne vem, koliko naj mu pa dam količinsko:zmeden2:?

clock-img

22.02.2005, 21:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Količina tudi mene bega. Po kosilu ga moram ponavadi še dojit. On pač neha jest, ko mu je dovolj, ampak potem je pa čez pol ure spet lačen. Itak se mi zdi, da je, odkar je na gosti hrani, kar naprej lačen.

Je pa hec - ko ne vem, če je že lačen, mu pokažem žličko in začne odpirat usta na vso moč. In potem sicer zine, ampak sproti pljuva ven - usta pa še kar na široko odpira in gleda žlico:zmeden:. Ko je res lačen, gre pa skoraj vse dol brez problema.

Tako da jaz zaenkrat bolj po občutku delam tole z gosto hrano...en dan tako, drug dan drugače...:zmeden2:

clock-img

23.02.2005, 15:48

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

jaz ji dam goste hrane kolko pač hoče...Včasih prej neham, ko vidim da je pojedla ful dosti, ker drugače bruha. Pač ji čez eno uro ali dve dam kaj drugega...

to pa zato, ker se ne dojiva

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem