writing-img

Kosmat obraz

clock-img

18.05.2008, 08:10

clock-img

Anonimen

Še ima katera take svetle dlakice po obrazu?Mene to zelo moti pa si vsake tolk časa obrijem.

clock-img

18.05.2008, 08:41

clock-img

novopecena

pencil-img

840

s tem si sam še večji sranje delaš. zj so svetle počasi bodo črne in ščetinaste-a pol bo pa ok?user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

18.05.2008, 10:40

clock-img

Anonimen

Ou-ma ženske me včasih res presenetite s takimi, da me skori kap...briješ si obraz?Mislim a smo v srednjem veku, da ne poznaš depilacije-zdej boš pa postala res ko ena opica...dej se malo zamisli in raje se informiraj o depilaciji kot pa da si take bedarije delaš...Al pa še boljša idea...vzemi žiletko in si prsni koš lepo pobrij...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2008, 11:27

clock-img

malania

pencil-img

613

Mislim, da obstajajo posebne depilacijske kreme za obraz, drugače pa ti svetujem, da se pozanimaš pri kozmetičarki kaj je najboljše, ker britje ti dlakice naredi le vedno močnejše, pa tudi koža ne vem kakšna postane.

clock-img

18.05.2008, 11:29

clock-img

Anonimen

Fak, ne brit, boš k dedcuser posted image

Vosek, pa pomožnosti pri kozmetičarki, vsaj prvič.

clock-img

18.05.2008, 14:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Joj, boš imela prvo jutranje opravilo britje, če si boš obraz brila. Če so pa svetle pa take kot puhek, pa se meni nič ne zdi grozno. Sem že videla pri enih ženskah, ampak mogoče samo na svetlobi, pa sploh ne zgleda grozno.

clock-img

18.05.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

Jaz jih imam samo ene par in si jih s škarjicami odstrižem.

clock-img

18.05.2008, 19:41

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

ma človek bez dlakic nič ni vreden.
Neglede al je moški al ženska.
Pred časi so ble moderne in sexualno izivalne ženske z kosmatim nogami, pol tiste kire niso ble kosmate po nogami so si izmislile depilacijo.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem