writing-img

Kostanj.

clock-img

24.09.2007, 20:49

clock-img

Anonimen

Ali lahko 11 mesečni otroček je kostanj? Kakršnega koli? Kuhanega ali pečenega?

Hvala za odgovore.

LP

clock-img

24.09.2007, 21:32

clock-img

buša

pencil-img

111

poznam otroka ki je pri 10 mesecih jedel kuhano repo z pros.kašo in zabeljeno z prežganjem(BUJTO REPO) pa mu ni bilo nič .sedaj je pravi korenjak.tak da če tvoj nima kakšnih preb.motenj ga lahko je samo ne pretirano.

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

26.09.2007, 14:10

clock-img

Iša Biša

pencil-img

34

proba najbrž lahko... (naši ni pasal) ampak ne bi pa pustila da bi se do sitega najedla kostanja.... nagaja še meni...

clock-img

26.09.2007, 17:15

clock-img

Anonimen

ja, naš ga je jedel pri 10 mesecih. Je bil čist nor nanje in ves črn po obrazu. Ker smo vsi mahnjeni na kostanje smo jih jedli vsak dan skoraj mesec dni in mu ni bilo ničesar

evo dokazov, dokler je bila vrečka polna user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

26.09.2007, 18:04

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Paštetov kruh, tvoj sinek je pa ful luštkan user posted image .

Po mojem tudi ne bi smelo biti kaj preveč narobe, če daš otroku malo kostanja. Pri 10 mesecih je najbrž prebava pri otrocih že tako zrihtana, da ni več panike, če pojedo kdaj tudi malo kostanja ali druge težke hrane.

clock-img

26.09.2007, 19:52

clock-img

Anonimen

hvala user posted image

clock-img

29.09.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

Hvala punce...bomo poskusili...

Paštetka tvoj sinek je pa tako kjut user posted image še, ko si imela njegovo slikico za avatar, sem zaljubljeno gledala vanj...user posted image  da o Maši ne govorim, kako je srčkana...bi jo naš Val ziher čisto poljubčkal...user posted image

LP

clock-img

02.10.2007, 19:54

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz sem tudi kostanjfrik. Po moje je s kostanjem tako kot s fižolom (veliko škroba oz celuloze). Naš ga je že probal in mu je bilo všeč. Kuhan še bolj, ker je lažje jedel (ma samo enke zunaj)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem