writing-img

Kostanj

clock-img

05.10.2007, 16:30

clock-img

MalaPika07

pencil-img

175

Mene zanima, kako ve pečete kostanj? A ga pečete v ponvi in če ga, v kateri? Ga pečete na plinu, elektriki? Se ga da spečt na steklokeramični plošči?user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

clock-img

05.10.2007, 16:36

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

NA plošči ga boš težko spekla, v ponvi pa že lažje. jaz sem si jih zadnjič kar doma spekla v ponvi na štedilniku. Pa so bili zelo dobri, pa še rok nisem imela vseh črnih user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

05.10.2007, 16:39

clock-img

cindy

pencil-img

74

Prodajajo posebne ponve za peko kostanja. Jaz ga pecem na gorilniku v ponvi in na dvoriscu

clock-img

05.10.2007, 16:44

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

05.10.2007, 19:04

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz ga pečem kar v tisti ponvi za kostanj z luknjami in na steklokeramični plošči in ni problema,rata prav super!!!

clock-img

05.10.2007, 22:15

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Če smem vskočiti...

Imate kako OK varianto - kako ga najhitreje in najbolj enostavno olupiti???

Jaz poznam samo to - ko so kostanji še vroči, jih zavijem v mokro krpo, pustim minutko in to je to. Ne deluje pa vedno najboljše!

clock-img

05.10.2007, 23:01

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz ga že narežem na čim daljšo zarezo, ki se med peko lepo odpre in se posledično kostanj lepše speče.
Sem pa pred časom tudi sama zavijala v vlažno bombažno krpo. Zdaj pa že nekaj časa samo v časopisni papir zavijem in pustim par minutk, da najhujša vročina poneha. Se zmerom lepo lupijo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

06.10.2007, 10:18

clock-img

Anonimen

Kostanj pečemo na dvorišču v posodi z luknjami na ognju. Pred peko ga zarežem počez celega- mora biti čimvečja zareza. Jesti ga je potrebno takoj, ker ko je že mlačen se težje lupi.

clock-img

06.10.2007, 14:22

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Men je mož staro teflonaso posodo preluknjal in v tej pečem kostanj na štedilniku. Če je kostan fino pečen, se lepo lupi. Ga pa vedno zavijem v krpo in ga potem jemljemo ven in lupimo.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

07.10.2007, 11:27

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Kadar ga peče v stanovanju ga kar v ponvi ali pa v malo debelejši posodi (take črne posode - slovenski proizvod). Kostanj zarežem in ga dam v posodo toliko da prekrije dno, pečem ga pokritega na zmernem ognju (pokritega pa zato, da "zašvica" in da se ne izsuši preveč). Ga pa pečem slabe pol ure - odvisno od debeline kostanja.

Mnjami, ga moram zvečer malo narezat in spečuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

08.10.2007, 10:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!

Jessy, kostanj pečeš 1 uro user posted image user posted image user posted image . Po 1h bi si zobe polomila user posted image . 30-35 minut je več kot dovolj. Če je droben, malo manj, če je debelejši, potem 35 minut.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem