writing-img

Kovček

clock-img

14.06.2008, 19:24

clock-img

maša*

pencil-img

333

No letos gremo nekam z letalom in do zdaj sem imela vedno črn kovček, pa bi raje imela bolj razpoznavnega (saj veste tisto ko na letališču kovčki pridejo in more vsak svojega vzet).
Kateri so kakovostni pa da so pisani ali v bolj živih barvah?

lp.

clock-img

14.06.2008, 19:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samsonite.

clock-img

14.06.2008, 19:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz mam temno plavega trdega Samsonita, tavelikega, kamot gre vse not, za vse nas 3 in pa zraven še neseser v isti barvi, tistega odnesem s seboj na letalo, dam not vrednejše predmete.

Kakovost - jaz ga vedno oblečem v tisto folijo, tako da obtolčen ni. Tudi zaklepanje po 5letih dela tipi topi, enako na neseserju. Edinole za čistit, tista njihova hrapava površina ni ravno fenomenalna. Sem se ravno danes ubadala z enim flekecom, sem uporabila vsega i svašta, no in je na koncu palil navaden otroški robček za ritko pucatuser posted image . potem sem še samo namočila malo krpo s steleksom in sem jih obrisala in so kot noviuser posted image

Aja, to sem še pozabila dodat. da imajo res udarne barve, ampak jaz sem se le malo bremzala, pa so tile moji plavi prav luštni. drugače bi tudi jaz usekala živo roza ali živo zelenegauser posted image

Poznam pa tudi ljudi ki so s temi Samsoniti imeli slabe izkušnje - ta trdimi - češ da niso vredni svojega denarja, pa ob konstantni uporabi se menda hitro obtreskajo - vendar saj pravim, naš je še lep in zgleda skoraj kot nov po 5letih.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 14.6.2008 19:37:23 >

clock-img

14.06.2008, 23:11

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

meni ne sedejo trdi Samsonite, ker ne uspem dovolj cunj spravit notr user posted image

clock-img

15.06.2008, 09:05

clock-img

malania

pencil-img

613

Jaz imam ta mehkega Samsonite-a in sem super zadovoljna. Prej sem imela tudi takega od Gheparda, samo mi je postal premajhen , tako da smo šli v nabavo novega. Sem pa bila tudi s tem zadovoljna.

clock-img

15.06.2008, 09:07

clock-img

malania

pencil-img

613

Še nekaj, enkrat sem nekje brala, da je treba ta trde zavezat, ker se kao na letališčih odpirajo (ker jih pač prekladajo..) user posted image

clock-img

15.06.2008, 09:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Še nekaj, enkrat sem nekje brala, da je treba ta trde zavezat, ker se kao na letališčih odpirajo (ker jih pač prekladajo..) user posted image

nam se ni še nikoli odprl (trdi Samsonite), je pa res, da ga vedno zaklenem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem