cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krčenje maternice?

clock-img

03.07.2009, 21:03

clock-img

power girl

pencil-img

160

Mene pa zanima ali se je kateri v nosečnosti (v 12T) krčila maternica?
Lahko to kaj škoduje otroku?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.7.2009 2:31:34 >

clock-img

03.07.2009, 21:11

clock-img

Anonimen

Mogoče se tebi to samo zdi, tako čutiš...v resnici pa se vse skupaj razteza. To je normalen pojav v nosečnosti, sploh tako na začetku.

clock-img

03.07.2009, 21:20

clock-img

power girl

pencil-img

160

Ne zdi se mi,res da imam krče,vendar mi je danes na nuhalni rekla,da se po uz vidi da se maternica krči in da se naj pogovorim z svojo G,tja pa grem komaj čez 1 teden,ker je na dopustu.

clock-img

03.07.2009, 21:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: power girl

Ne zdi se mi,res da imam krče,vendar mi je danes na nuhalni rekla,da se po uz vidi da se maternica krči in da se naj pogovorim z svojo G,tja pa grem komaj čez 1 teden,ker je na dopustu.

Pol pa čimprej do svoje G

clock-img

03.07.2009, 21:30

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ti le pojdi čimprej do ginekologa.
Meni se je v prejšnji nosečnosti nekje v 6 mesecu to začelo, prej res ne. Ginekolog mi je svetoval magnezij, ki zavira krčenje. Jedla sem šumeče tablete magnesol, ki jih dobiš v lekarni.

clock-img

03.07.2009, 21:35

clock-img

Anonimen

Joj kaka panika.
mao si preberi

link

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.7.2009 2:32:11 >

clock-img

03.07.2009, 22:30

clock-img

bina30

pencil-img

526

Verjetno so se ti že začeli lažni popadki,. Jaz sem jih imela v obeh nosečnostih, samo se se začeli šele okoli 20t. Ginekolog me je dal na bolniško, nisem pa imela strogega mirovanja ali kaj, piti pa sem mogla Magnesol. Ti si to kar kupi, ker je magnezij proti krčem, tudi ko te bodo v poznejši nosečnosti dajali krči v nogah, pomaga. Ni pa to neka panika. Jaz sem imela to krčenje maternice non stop, pa sem hodila na preglede in se nisem nič odpirala, maternični vrat se ni sploh nič spremenil, na otroka pa to tudi ne vpliva. Ta en teden še komot počakaš na svojega gin.

clock-img

03.07.2009, 22:48

clock-img

power girl

pencil-img

160

Anonimen!
Maš pa res srečo,če TI nimaš nikoli panike!!!!!!!!!

clock-img

03.07.2009, 22:49

clock-img

power girl

pencil-img

160

Vsem ostalim hvala za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem