cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krči...

clock-img

07.09.2007, 20:11

clock-img

bondi

pencil-img

52

Pozdravljene,

sem čisto sveža med vami... 8 tednov... in me zanima kako je s krči podobnimi menstrualnim? ali je to normalno ali je znak kakšnih neljubih sprememeb? Sicer se ne pojavljajo vsak dan, non stop, ampak vsake par dni. najraje zvečer in ponoči.
Naj me je strah ali je to samo raztezanje maternice?

hvala v naprej za odgovore in en leeeep pozdrav izza pisalne mize... Vse bi delala, samo učit ne! user posted image user posted image

clock-img

07.09.2007, 20:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.09.2007, 21:05

clock-img

sonce78

pencil-img

582

Krči so normalen pojav, maternica se prilagaja nosečnosti. Proti krčem pomagajo (vsaj meni so, pa gonekolog mi jih je priporočil) magnezijeve šumeče tablete Magnesol (dobiš jih v vsaki lekarni ali spec.trgovini npr.Snolabor).

Uživaj v user posted image

clock-img

07.09.2007, 21:32

clock-img

*BellaLuna*

pencil-img

195

Krči kot tkai niso ravno normalni, so pa normalne bolečine v smislu tiščanja razširjanja. Nekaj je, če se maternica širi, drugo pa, če se krči, ker  v tem primeru lahko tudi iztisne , kar je v njej.

clock-img

08.09.2007, 10:30

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Jaz zelo priporočam magnezij. Sem ga jemala vsak dan v 5. in 6. tednu, ker so me krči dajali. Potem sem pa malo pozabila na to in po enem tednu so se krči vrnili. Tako, da moram vsak dan obvezno magnezij piti. Najbrž ga bom kar do konca nosečnosti. Je res tudi občutek zelo neprijeten, ko bolijo, da sploh ne omenjam nevarnosti za otroka. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

08.09.2007, 14:18

clock-img

Anonimen

Krči vasih niso tako nedolžni. Meni so se pojavljali zveler in ponoči kakšna 2 dni, potem sem dobila še izcedek in vse skupaj je vodilo v ss.user posted image

clock-img

08.09.2007, 18:34

clock-img

bondi

pencil-img

52

Punce hvala!

Danes sem se npr. zbudila z bolečinami. Vsakič znova se malo prestrašim. Samo potem je pa cel dan ok. In nimam drugačnega izcedka kot beli tok. Malo pojačan. :)

kaj mi lahko samo napišete, v kakšni obliki ste jemale magnezij oz. kaj točno.

Hvala in lp

clock-img

08.09.2007, 21:06

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

bondi pri meni je bilo enako. Dokler ni izcedka rjavega ali krvavega je vse to normalno. Seveda pa to tudi ne smejo biti take bolečine, da bi morala vzeti tableto.

Magnezijeve tablete sem kupila v lekarni- Magnesol. Na začetku sem pila 3 na dan, nato pa 2, sedaj pijem eno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem