cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krči???

clock-img

10.05.2006, 19:04

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Pozdravljene!

Že nekaj dni me občasno dajejo krči.Občutek je tak kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image .In potem s strahom hodim na WC, ker mislim da bom vidla vse rdeče.

Ima mogoče katera podobne izkušnje?

clock-img

10.05.2006, 19:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To je čisto normalno. Koliko pa si user posted image ? Jaz sem v 11t, pa imam vsake nekaj dni take občutke, zdaj sem se že navadila. Nekatere user posted image  pravijo, da so se tako počutile do konca.

clock-img

11.05.2006, 08:11

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Danes je 6T.
Je blo ponoči tko hudo, da nism mogla spat.
Hvala, vsaj vem da je to normalno!

Pozdravček!

clock-img

11.05.2006, 12:37

clock-img

Billi

pencil-img

158

Čisto normalno je. Jaz sem na dan, ko bi morala priti user posted image imela hude krče. Sem bila ziher da bo zjutraj vse rdeče. user posted image Potem sem šla pa ponoči na WC (imela sem še vedno krče), pa ni bilo nič. Takoj sem naredila test in so bile user posted image , jaz pauser posted image . Potem sem pa kar še nekaj časa imela občasne krče (mislim, da kakšen mesec). To je zaradi raztezanja maternice. No, pa smo zdaj že v 5. mesecu user posted image
Lepo nosešnost vama želim!

clock-img

11.05.2006, 12:49

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ful hvala obema za odgovor...zdej sem kr pomirjena, čeprou boli še vedno!

clock-img

11.05.2006, 13:59

clock-img

evica23

pencil-img

116

Živjo, nič se ne sekiraj, to se ti mišice v maternici raztezajo pa zato boli. Ti samo uživajuser posted image

clock-img

11.05.2006, 15:08

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Luna, jaz sem ravno včeraj brala eno starejšo knjigo o tednih v nosečnosti in ravno to piše, da je eden od znakov v teh tednih ta, da imaš isti občutek kot pri prihodu user posted image , ker se v predelu maternice začne nabirat kri, ki jo user posted image  rabi.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

11.05.2006, 17:49

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ej punca to je res normalno.user posted image jaz ti bom rekla ...kar navadi se.potem pride kasneje spet nekaj druzga.

saj si ti ta 06,ki sem ji pisala odgovor po laparo.se spomniš.????

res je normalno.kupi si centramed mami in magnesol šumeče tablete.bo takoj bolš in to pij in jej celouser posted image .
jaz sem se v prvih 3 mesecih počutila res fino razen opoldanskega spanja nisem mogla izpustit.
pa ponoči nisem spala.

clock-img

11.05.2006, 17:50

clock-img

naja78

pencil-img

2169

mislila sem LUNA06!!

clock-img

15.05.2006, 12:53

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

O hvala naja 78!Bom kupla!

Najbrž nisem prava, ker sem imela histero ne laparo.

clock-img

15.05.2006, 14:48

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ja nimaš se česa bati...jaz sem tudi imela take krče...vedno sem si govorila aha zdaj bo...M...taki občutek, a sem nazadnje ugotovila da sem noseča, ker te M ni in ni bilouser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem