cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krči po D3 kapljicah

clock-img

27.01.2007, 22:46

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Kljub temu, da kapljice povečujemo postopoma (vsak teden 1 kapljica več) ima otroček hude krčke. Sab simplex pomaga le kratek čas. Otročka hudo napenja, blato smrdi po gnilih jajcih. Poleg krčev ima hude vtrove, ki ga spremlja bruhanje in polivanje. Občasno bruhne v loku. ali ima katera kakšno rešitev? Meni se otroček smili.

clock-img

28.01.2007, 12:35

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Naj ti pediater napiše kapljice Plivit D3... Ne povzročajo takšnih krčev kot AD3  in jih skoraj vedno predpišejo user posted image , kateri imajo krče...
Tudi pri nas je bilo tako...

LP A

clock-img

28.01.2007, 12:36

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Sorry - sem mislila, da imate AD3... user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2007, 16:28

clock-img

atteya

pencil-img

130

AD3 so slabše od Plivita kar se krčev tiče. Smo imeli enake probleme, pa sva poskusila s Plivitom. So pa Plivit kapljice tako zanič, da jih še jaz ne bi marala za noben denar jest. Zarad tega sva mu nehala dajat kapljice, pa se kljub temu normalno razvija, mal več mora bit na sončku.
Sem pa slišala od sestrične, ki ima že 2 odrasla otroka in od prijateljice, ki ima enoletnika, da ni nobena dajala nobenih kapljic zaradi krčev, pa so otroci čisto normalno zrasli in brez težav. Jaz mu kapljic ne bom več dala, saj tudi spi manj ponoči zaradi tega in bolj je siten.

clock-img

28.01.2007, 16:32

clock-img

dory

pencil-img

8852

pri nas sem kapljice takoj zamenjala za avstrijske kapljice oleovit po katerih ni blo vec tako hudo...

clock-img

28.01.2007, 18:06

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Saj mamo Plivit D3user posted image
Teja, kje si pa kupila oleovit? A se ga dobi tudi pri nas, ali je treba čez mejo skočit?

clock-img

28.01.2007, 18:37

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Joj frufru, sej bi lahk pri decembrčicah vprašala, sej veš, da mamo vse naštudiran user posted image
Jaz imam Oleovit kapljice, ne rabiš it v Avstrijo, dobi pa se jih v Škofjeloški lekarni. Sicer sem jih jaz dobila prek kolegice iz srednje šole, ampak menda lahko kar sama pokličeš v lekarno in ti jih oni pošljejo na dom. user posted image  
Kapljice skupaj s poštitno stanejo skoraj 10 EUR.
Služjo pa, služjo na otrocih ane user posted image
Poglej v imenik za telefonsko, če je ne boš dobila, pa bom jaz to frendico poklicala, da sporoči ok?

clock-img

28.01.2007, 19:32

clock-img

danaja1

pencil-img

140

Ojla!

Lekarna se imenuje Arnika, telefonska pa je 04/51-31-984!!!!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

clock-img

28.01.2007, 19:37

clock-img

ZALA ADL

pencil-img

116

Telefonska številka od Lekarne Arnika Škofja Loka je 04 5131 984 ali 040 896 707, pokličeš in pošljejo na dom. Plačaš po povzetju.

clock-img

28.01.2007, 20:18

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Hvala za informacije.
Vilma, ko dete user posted image , mi možgani sploh ne delajo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem