writing-img

Krči pri treh mesecih???

clock-img

23.05.2005, 18:10

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Moj Luka je ravno danes star 3 mesece, ampak tega ni preveč vesel. Od petka ga dajejo krči: začne se približno ob 16.30, vmes zaspi, pa tja do 20.ure. Zelo malo ali skoraj nič ne poje v tem času, prej je ob 13.uri. Prej jih ni imel, le AD3 kapljice mu niso dobro dele, zato sem jih nehala dajat. Ali je možno, da so se pojavili šele sedaj? Sva na aptamilu, prej ni imel problemov. Naj poskusim z Plantex čajem? Naj zamenjam mleko? Pomagajte!!

clock-img

23.05.2005, 18:32

clock-img

urši*

pencil-img

1037

moj Luka je imel mleko Novalac ac1, proti krčem in je res zelo fajn, zdaj pa , ko ga ne šravfa več imamo pa hipp.
mogoče res poskusi z Novalacom in z kakšnim komarčkovim čajem!!
lp;)

clock-img

23.05.2005, 18:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2005, 18:50

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Meni je pediatrinja predlagala mleko Beba pre... Po njem :duda: nima več takih težav s krči:) , pa tudi odvaja redno (razen če se jaz pregrešim z obilo čokolade ;)- dobi še en do dva moja obroka na dan). Drugega kot to da probaš, ne morem reč. Aja jaz sem pred bebo poskusla tud s Comformilom - pa je groznega vonja in okusa (kot zažgano mleko:zmeden: )in ga :duda: ni hotel pit.

Sporoči kako vama je šlo...

LP Tina :rozica:

clock-img

23.05.2005, 19:48

clock-img

urši77

pencil-img

621

Sem nekje ujela, da je prvo "umetno" mleko najbolje PREGOMIL-povzroča najmanj težav in tudi kasneje manj alergij na mleko in jajca:)

clock-img

23.05.2005, 20:38

clock-img

nita

pencil-img

848

probaj mu dat kumunun sirup. naši kr dober dene.

l.p. anita :rozica:

clock-img

23.05.2005, 20:39

clock-img

nita

pencil-img

848

ejjejej...

kuminin sirup, se opravičujem

l.p.

clock-img

23.05.2005, 22:09

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja našemu je tut pomagal kuminov sirup:bravo:
Eva in Luka

clock-img

24.05.2005, 11:06

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pri nas ni pomagalo NIČ.
Želim ti veliko energije!

:muca:

clock-img

24.05.2005, 11:28

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Kuminov&janežov čajček smo mu že dajal, ampak takrat, ko ga šraufa, nič ne more v sebe spravit. Danes bomo poskusili s "kurjimi črevci", to je en plevel, ki menda ful pomaga... Čeprav bogca molim, da tega ne bi bilo treba... Kaj pa plantex čaj? Kakšne izkušnje?

clock-img

25.05.2005, 11:58

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Včerajšnji dan (in noč ) smo preživeli brez krčev :bravo::bravo::bravo: Mogoče je pomagalo tudi to: uro in pol pred predvidenim začetkom krčev sem mu dal kuminov sirup, čez pol ure pol vrečke plantex čajčka. Potem sva šla za pol ure v voziček, nato jest. Vmes je malo spal pa spet jedel... Potem je po pol ure spil še pol vrečke plantex čajčka in zaspal, ne da bi pojedel še večerni obrok.
Bogca molim, da je to to in da moj :angel: ne bo več tako trpel.
Hvala vsem za nasvete!

clock-img

25.05.2005, 15:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem