cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krči v nogah

clock-img

12.10.2005, 13:27

clock-img

baklica

pencil-img

55

Vsako jutro med četrto in peto uro zjutram in potem, vse dokler se ne spravim iz postelje, me obupno trga po nogah (največkrat od kolena navzdol).

A ima katera kakšno idejo, kako to preprečiti. Magnezij ne pomaga. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baklica -- 12.10.2005 13:28:17 >

clock-img

12.10.2005, 13:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

To je običajno v nosečnosti.....če ne prej, bo minilo ko rodiš!
Milsim, da ni kakega učinkovitega recepta za to.

Kje iz Poljanske doline pa si??user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

12.10.2005, 13:54

clock-img

baklica

pencil-img

55

Oh saj vem, da so krči nekaj čisto normalnega, samo pri Davidu so se po dveh mesecih končali, zdaj pa kar trajajo pa trajajo. user posted image

Sicer sem pa z okolice Sovodnja, če se ti sanja kje je to. Malo zračne razdalje pa en kup kilometrov user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2005, 16:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

baklica, a gre pri tebi za krče ali nekakšne nemirne noge (moraš skoz migat z njimi, čutiš nekakšno ščemenje, čuden občutek)? jaz sem namreč imela slednje - sindrom nemirnih nog. proti koncu nosečnosti je bilo že tako grozno, da nisem spala čisto nič - ne podnevi ne ponoči...

no, če gre za SNN, ti napišem še kaj več o tem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.10.2005, 16:41

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst sm vedno med "napadom" spila kalcijevo šumečo tabletko-mi jo je sredi noči po hitrem postopku prinesu mož in mi je pomagalo. Je pa res zoprn občutek! Ne bom pozabla, ko sm na porodni postelji med popadkom fasala še krč v nogo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

12.10.2005, 16:49

clock-img

renan

pencil-img

1377

Pij kalcij. Nekje sem prebrala, da so krči v mečih lahko znak pomanjkanja le tega. Mene  je enkrat ponoči krč, zdaj pa vsak zvečer pred spanjem spijem skodelico mleka. Zdaj se mi krči več ne pojavljajo...

clock-img

13.10.2005, 07:11

clock-img

GILDA

pencil-img

122

KAAAAAAAAAAAAAALCIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

13.10.2005, 19:33

clock-img

janč

pencil-img

136

ojla
meni tudi nič ne pomaga, razen ko začutim da me bo prijel krč, začnem z močnim drgnjenjem po nogi
ne da krč zgine, ampak se da lažje premagat
ko rodiš bo bolje ti rečem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem