writing-img

Krči v trebuhu

clock-img

29.12.2005, 14:31

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Eno vprašanje. Rodila sem pred 2 mesecema. Mela krče maternice par tednov po porodu, itak. Zadnje par tednov pa me kar naenkrat zakrči v trebuhu, da se kar zvijem. Včasih v trebuhu, ko sem lačna ali pa moram na veliko na WC, ali pa v maternici. Parkrat na dan. Dojim polno.

A ima še katera kaj takega? Do zdaj pač nisem veliko pozornosti dajala na to, danes pa me je prešinilo, kaj če je ostanek posteljice? Ker maternični krči so že daleč za mano, vsaj zdi se mi, no. Je pa moja G na dopustu pa je ne morem vprašat user posted image

clock-img

29.12.2005, 15:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mene je obakrat 1-2 meseca po porodu, kot da bi mela huuude popadke. user posted image  Je trajalo tud po pol ure, ampak samo enkrat v šusu, ni se dogajalo večkrat na dan kot pri tebi. Sem vzela 2 lekadola, pa je bolečina minila.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

29.12.2005, 15:56

clock-img

tincci

pencil-img

1430

A potem je pa kar minilo? A kej veš, kaj naj bi bilo to? Se notranji organi še štelajo na svoje mesto user posted image

clock-img

29.12.2005, 16:10

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz pri sebi opažam take bolečine med ovulacijo. Mogoče je to to.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

29.12.2005, 17:17

clock-img

tincci

pencil-img

1430

A veš, da bi blo možno, se mi je zazdelo par dni nazaj po izcedku, da imam ovulacijo? A to bo zdej vsak mesec tako??

clock-img

29.12.2005, 18:28

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pojma nimam kaj bi to blo...user posted image user posted image user posted image  Najbrž krčenje maternice. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem