writing-img

Kranjska Gora

clock-img

07.06.2008, 00:23

clock-img

blak

pencil-img

660

Za par dni šibamo v Kranjsko Goro in ravno takrat, ko bodo Kekčevi dnevi. Koliko bo Kekec zanimiv za našega dvoletnika, ne vem, saj ga niti ne pozna...ga moramo začeti uvajatiuser posted image .

Kaj mi priporočate še drugega?
Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem sevedauser posted image ?

Še kakšna točka, kjer bi se lahko naš fantič zabaval?

Uf, nisem bila v Kranjski že sto let...

clock-img

09.06.2008, 08:07

clock-img

staši

pencil-img

367

Tudi mi gremo letos v Kr.Goro imaš na tem forumu pod KEKČEVA DEŽELA fanj podatke ki so mi jih punce posredovale .Kateri datum pa imate ?

clock-img

10.06.2008, 11:33

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet. Kolesarska je zelo lepo urejena od Gozd Martuljka do Rateč. Lahko greste v Jasno račke gledat. Pa v gozd Martuljku je tudi Škratova dežela.

clock-img

10.06.2008, 11:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet. Kolesarska je zelo lepo urejena od Gozd Martuljka do Rateč. Lahko greste v Jasno račke gledat. Pa v gozd Martuljku je tudi Škratova dežela.

To pa ne bo držalo. Imaš bazene, tenis igrišča, igralnico, novo športno dvorano, poletno sankališče, Vršič, blizu Trento, sprehajalnih poti je malo morje, zabave je pa tudi skoz po malem...tako da, odvisno kako se organiziraš...

... še v Celovec greš trenutno lahno na EP 2oo8 user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

10.06.2008, 11:45

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja v Kranski Gori res nimaš veliko za počet.

To pa sploh ni res.

clock-img

10.06.2008, 11:46

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem seveda

S kolesom grete lahko po kolesarski poti mimo Podkorna in do Rateč. To je raj na zemlji.

clock-img

10.06.2008, 14:35

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

Tole je bil moj odgovor v eni drugi temi, pa bolj paše sem. V KG je res dogčas, če je slabo vreme. Kadar je sončno je pa za uživanje, ker je vsaj klima čisto drugačna kot drugod. In en teden se da zanimivo preživet.

ne vem koliko stare otroke imaš in ali ste iz primorske ali štajerske (v tem primeru pojdite še do Benetk, je dobri 2 uri po avtocesti, v Gardalandu boste pa v 4. urah).

na Koroškem si lahko ogledate:
- grad Landskron, kjer imajo predstavo z orli in opice (moraš predhodno pogledat kdaj so predstave)
- zoo Roseg, živalski vrt z gozdnimi živalmi
- Minimundus (pri Celovcu) + reptilenzoo (kuščarji, kače, ...)
- zelo lep grad Hochosterwitz (nekje med Celovcem in Villchom)
- v času okrog 18-20. julija je ob jezeru Millstattersee vsako leto festifal bodypainting
- sprehod po Villachu pa itak

čez mejo v Italiji je:
- kolesarska proga čisto do Trbiža
- sveto Višarje, kamor vozi tudi žičnica (pozimi je tam smučišče, na vrhu pa cerkvica in je lušten poletni izlet)
- Belopeška jezera, če se radi sprehajate in uživate v hladu pod hribi

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 10.6.2008 14:38:07 >

clock-img

10.06.2008, 14:44

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Koliko pride v poštev kolesarjenje-po ravnem sevedauser posted image ?

Še kakšna točka, kjer bi se lahko naš fantič zabaval?

Uf, nisem bila v Kranjski že sto let...

Kolesarjenje - sej je vse po ravnem, kolesarsko od KG do Martuljka kar redno pometajo, se da fajn rolat. Promet po njej je dvosmeren in res vozite samo po svojem pasu, ker je občasno zelo prometna.

Gugalnice sem videl pri Leku in nasproti Leka ob vodi. Pri Larixu jih je kar nekaj, običajno vsi hodijo tja. Je pa kava tam kar draga.

clock-img

14.06.2008, 10:08

clock-img

blak

pencil-img

660

Hvala, punce.

Ja, s Kekčevo deželo je tako, da na ogled peljejo le otroke od treh let dalje...vsaj tako piše na internetu.

Kolesa bomo itak vzeli in malo kolesarili, če bo slabo vreme, bomo pa čofotali v bazenu.

Tudi Minimundus ni slaba ideja...

clock-img

14.06.2008, 23:55

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Predlagam sprehod od planiške velikanke do Tamarja, to je meni naj naj ...

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

15.06.2008, 23:38

clock-img

blak

pencil-img

660

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Predlagam sprehod od planiške velikanke do Tamarja, to je meni naj naj ...

Oh, to pa poznam in je res lepo.

Pa še nekaj sem se spomnila...ker je naš oddih namenjen tudi kulinaričnim užitkom, kje bi lahko kaj dobrega pojedli po možnosti otrokom prijazno? user posted image

clock-img

19.06.2008, 12:36

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Meni je fajn penzion Miklič, pod hotelom Alpina, imajo super kalamare user posted image Pa še ena restavracija, ne spomnim se imena, zraven avtobusne postaje je. Pa seveda slaščičarna Čarli ... mnjam. Pred KG je gostilna Jožica, bolj domače, ampak super. Pa verjetno bi se še kaj našlo, samo zdajle se tole spomnim.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

19.06.2008, 13:35

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

[quote kje bi lahko kaj dobrega pojedli po možnosti otrokom prijazno? user posted image

[/quote]

pri Ingotu - to je malo peš nad smučiščem Gozd Martuljek ali pa malo naprej od spodnjega Martuljkovega slapa. tam je res otrokom prijazno, za jest je pa iz kotlička, na žlico. zelo po domače....

pri Miklič so jedli naši državniki ob vstopu Slo v EU, je bolj restavracija kot gostilna. zelo okusno, čeprav se govori, da bo samo še NZ. ampak otroci tu nimajo kam it. enako kot v Vitrancu v Podkorenu. 

pizze pa itak pri Kotniku.

Čarli ima pa full drago in majhne porcije. čisto tipično gorenjsko. mene tam ne vidijo več!  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem