IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu
Ampak raje nam ti povej kam greste in kateri hotel te je tako navdušil
Frodo, to pa tudi mene zanima.
Gremo z Zagreb, hotel Palace. V tem hotelu sem ze bivala sluzbeno in imam na njega prijetne spomine. Potrudijo se, da ti pomagajo, ustrezejo .. skratka potrudijo se, da ti je bivanje pri njih prijetno in ne komplicirajo. Sam hotel je lep in zanimiv, vendar pa nista stavba in oprema tisto kar mi polepsa dan ali pocitnice, temvec osebje. Ko se potrudijo; ko nimas vtisa, da jim je vse odvec in pravzaprav prav nasprotno - ko dobis obcutek, da se veselijo, da ti lahko uredijo to in ono in polepsajo bivanje pri njih. Na moje zadovoljstvo so se resno lotili conceglierskih storitev kar je za namen tocno tega obiska vec kot dobrodoslo. Dobrodoslo zato, ker iz tujine rezervirati in placati gledaliske vstopnice ter sploh dobiti vstopnico za najverjetneje razprodane predstave (posebej vstopnico za dobre sedeze) je umetnost, ki jo oni bolj obvladajo. Z druge strani mi olajsa, da se mi s tovrstnimi zadevami ni treba ubadat. Jaz povem kaj hocem, oni vse organizirajo, uskladijo, rezervirajo in uredijo.
Trenutno mi to tako pase, da je kar hudo