writing-img

Kreg v družini

clock-img

25.06.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
mene pa zanima, ko se s partnerjem ali celo z otroci skregate, ali vpijete ali imate raje tihe dneve ali je pol pol? Kako zgleda to pri vas?

clock-img

25.06.2008, 16:27

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

tiha maša

clock-img

25.06.2008, 16:34

clock-img

Elly222

pencil-img

13

Odvisno od prepira-sam če dvignem glas je to minutka-če sm pa tiho ga to dosti bolj ubija...

clock-img

25.06.2008, 16:39

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz pa ne morem bit tiho, se na ful spičima, čez 5 minut pa je vse OK

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

25.06.2008, 18:06

clock-img

massylou

pencil-img

539

Odvisno, za kaj gre, kdo začne, na kakšen način začne, zakaj...
Deremo se nikoli ne en na drugega, je pa včasih tišina, včasih buren pogovor, včasih lep pogovor... Večinoma se meni niti ne da kregat, razen če sem užaljena ali me je kdo prizadel. Potem povem svoje na srednje lep način in če ni učinka, sem nekaj časa tiho... Ponavadi sem tudi jaz tista, ki naredi prvi korak k spravi, ker se mi čez nekaj časas enostavno ne da več izgubljat energije za trmuljenje. Začnem pa tudi dostikrat jazuser posted image

< Sporočilo je popravil massylou -- 25.6.2008 18:07:31 >

clock-img

25.06.2008, 19:01

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Hmm, kakor kdaj. Ponavadi nabiram in nabiram jezo in potem eksplodiram. In za tem....tiha maša. Ko se skregava mi gre od vsega najbolj na živce, če je pol kar naenkrat ves sladek. Potem pa res znorim.user posted image

clock-img

25.06.2008, 20:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakor kdaj. In odvisno od situacije. Včasih se spičima bolj na glas, včasih pa se samo pogovarjava in premlevava in na koncu pride do prepira. Najhuje je, kadar sploh ne veva, zakaj sva se sploh skregala.user posted image
In včasih noben ne kuha mule, včasih pa oba ali samo on, ali samo jaz... Sem pa ponavadi jaz tista, ki prva spregovori, ker se mi ne da več.user posted image

clock-img

25.06.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

Kako zgleda to pri vas?

Kot vegeta.

clock-img

25.06.2008, 22:03

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Najino pravilo je, da ne smeva eden na drugega vpiti ali pa pošiljati koga v... user posted image  Ponavadi je 3 minute tišine in potem se opravičiva eden drugmu.
Ma včasih ugotoviva, da je prišlo do nesporazuma, ker sva se narobe razumela... in ne ker bi bila nasprotnega mnenja user posted image

clock-img

25.06.2008, 22:04

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Tihe maše ni nikoli.Radi fajn kričimo in se zderemo pol pa je čez pet minut dobrouser posted image

clock-img

26.06.2008, 13:20

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Kakor kdaj. In odvisno od situacije. Včasih se spičima bolj na glas, včasih pa se samo pogovarjava in premlevava in na koncu pride do prepira. Najhuje je, kadar sploh ne veva, zakaj sva se sploh skregala.user posted image
In včasih noben ne kuha mule, včasih pa oba ali samo on, ali samo jaz... Sem pa ponavadi jaz tista, ki prva spregovori, ker se mi ne da več.user posted image

Midva sma čist čist enaka kot vidvauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

26.06.2008, 13:32

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Pri nas pa se ne kregamo, čeprav se mi včasih nabere toliko vsega, da bi kričala, pa je moj takšen tip, da se obrne proč in mi reče:

"Nima smisla se kregat, se bova pogovorila potem..."

Po eni strani ima prav, najin zakon laufa...je pa res, da zadrževanje jeze v sebi ni zdravo...jaz grem ponavadi na sprehod ali tečt...

clock-img

26.06.2008, 13:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Z možem se ne kregam, ne pomnim, kdaj sem se nazadnje skregala z njim.

Na tamalidve pa povzdignem glas, pa je to to... če se stvar umiri, je potem vse normalno naprej.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.06.2008, 08:02

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

midva isto, se ne kregava vsak pove svoje mnenje in to je to, včasih se malce bolj na glas pogovarjava, včasih kričiva, ni pa nikoli nobene zamere ali pa da kdo z kom ne bi hotel govoriti.. na otroka pa večkrat povzdignem glas, pa ugotasvljam da to nič ne nuca tak da bom mogla drugo verjanto ubrat....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

27.06.2008, 21:17

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Ima slika, nema ton - no, ne vedno. Ponavadi je to takret, ko se jaz kuliram in sama sebe mirim, kr' drugač bi bila zelo glasna. Moj itak poe vse vedno na sobni glasnosti, je pa tudi tih, kadar sem jaz, ker ve, da ni dobro takrat vame rint.

Sem pa zelo vesela, da se to ne zgodi dostikrat.

clock-img

27.06.2008, 21:22

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

jAZ SE MORAM SKREGAT NA GLAS!!       
To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe! POl sem pa ok, mož pa  je lih kontra od mene. On je pa tiho in splohh ne reagira , to me pa še bolj pizdi,...

clock-img

27.06.2008, 23:26

clock-img

massylou

pencil-img

539

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kako zgleda to pri vas?

Kot vegeta.

user posted image

clock-img

28.06.2008, 14:57

clock-img

migrena

pencil-img

191

jaz povem svoje. on pa svoje ....pa če ne gre skupi...je slika brez zvoka kak dan, pol pa spet govoriva...ampak nikol ne ostanem dolžna, ker hočem da se razčistiuser posted image

clock-img

28.06.2008, 18:15

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe!

Se podpišem. Če se kregam, se kregam. S tihimi mašami pa nisem nikoli nič dosegla... samo zapravila 3 dni, ko se nisva pogovarjala...

clock-img

02.07.2008, 16:06

clock-img

staši

pencil-img

367

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

To pomeni, da kričim, povzdignem glas, ne morem bit tiho, moram dat vse iz sebe! POl sem pa ok, mož pa  je lih kontra od mene. On je pa tiho in splohh ne reagira , to me pa še bolj pizdi,...

user posted image jaz isto.on pa tiho -katastrofa pol pa par dni je kot posran in se obrača stran in neki stalno godrnja pol pa ko  ima tisto njegovo potrebo po S...pa se začne lizat kot ena mačka meni pa pritisk na 1000 barov!

< Sporočilo je popravil staši -- 2.7.2008 16:09:30 >

clock-img

02.07.2008, 23:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ma jaz povem svoje in to je to. Moj tudi. Se tudi dereva včasih. Itak čez 5 minut ne veva več kaj je bilo. Da bi pa živela z nekom, ki se drži name, slika brez tona - to pa ne, ni šanse, me čist razkajfa. takrat sem se pa čist zares sposobna dret. leta in leta so me takole terorizirali, ne prenesem tega. Ne da ne prenesem, ne spoštujem jih, zdijo se mi nevredni mojega sodelovanja z njimi. Grem proč s svetlobno hitrostjo od take sorte ljudi. Tudi prijateljev nimam takih. Naj mi povedo, kaj jim ni všeč in to je to. Tudi če se razjezijo, mi je to čist človeško.
Se mi pa zdi, da smo pač različni. To je bolj stvar karakterja, kot česa drugega najbrž. Tisto česar ne preneseš, ne sprejemaš (ste ene pisale o dretju - meni je to zgolj vibriranje zraka, ne pomeni nič). Kar pa je tvoj način izražanja, pa čist komot toleriraš, čeprav je komu drugemu nesprejemljivo (tiste, ki vam je način izražanja nezadovoljstva in način prisiljenja drugega, da dela po vaše ignoranca, pa vam ignoranca kadar jo ve doživljate na svoji koži, ne pomeni kaj groznega, si najbrž mislite, bo že minilo, ne rabim ga, sem itak jezna nanj,ali kaj podobnega). Jaz besed ne jemljem preveč resno, jezna dolgo pa ne znam biti, ker se mi zdi to nesmiselno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem