Zadnji članki

BLOG: Ko se odprejo vrata v drugi svet ...
V noči iz 31. oktobra na 1. november je tančica med svetom živih in \"mrtvih\", duhov oziroma ete...
BLOGERJI

Movember: Z brki proti moškim boleznim
Z namenom osveščanja o moških boleznih se november že tradicionalno preimenuje v movember. Ta mes...
Modni nasveti za očke
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Torej potrebujem preverjeno dober recept. Če se keri da pisat, seveda, ker je tok zaspan dan.
Pa krema je čist simpl za naredit- edino kar pazi, da ne daš smetane gor, dokler je še krema topla
. Okus je bil sicer dober, ampak smo jih pili namesto jedli. Krema se namreč ni strdila. Delala sem jih po naslednjem receptu, ker imam velik pekač:
pa bi jih zelo rada še kdaj nardila, ampak ne vem če jih bom še upala. A mislite, da je bilo na koncu preveč snega iz beljakov (12jajc). Vsaj meni se tako zdi.
Zgornjo plast testa jaz narežem na enake kvadrate,ko je ohlajeno in nato pokrijem kremo.Tako ni problema rezati.Drugače se pa fino režejo z električnem nožem za kruh.
.