writing-img

Krema z zaščitnim faktorjem

clock-img

09.04.2005, 18:01

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Sem danes v trgovini (intespar) gledala za kremo z zaščitnim faktorjem za našega, pa so imelo otroške samo obarvane, zato tudi nisem kupila, ker ne vem kako se potem to razmaže. a ima katera s tem izkušnje?

clock-img

09.04.2005, 18:07

clock-img

buči

pencil-img

4367

Jaz sem zelo zadovoljna z Bübchen mlekom faktor 32, ker se lepo vpije, pa čisto malo ga rabiš. Pozanimaj se v lekarni.
:kuza:

clock-img

09.04.2005, 18:42

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi imamo nivejino zaščitni faktor 30 je pa baby al neki. Smo pa zadovoljni:bravo:

clock-img

09.04.2005, 18:46

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Obarvane? A tudi to obstaja:zmeden:

Lp, Boni

clock-img

09.04.2005, 18:58

clock-img

Alika

pencil-img

195

Smo mel mi lani od nivee obarvano kremo,sam ne vem več ker faktor je bil.En kr visok,pa sej ni tolk važn ker.:zmeden:(se mi zdi,da okol 20)
Problem je bil v tem,da se sicer po koži zelo lepo razmaže,če pa jo dobiš slučajno na obleko,pa adijo zdrava pamet.Ne spravš tega :hudicek: dol,pa če uporabiš nevemkaj.:((
Bom letos za tamičkenga kr od vichyja kupla,za tavelzga pa od avona-pa zase tud.Tavelk nima očutlive kože na sonce in ga tud ni treba mazat z nekim čudn visokim faktorjem

clock-img

09.04.2005, 19:42

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem tudi kupila Niveino baby faktor 30. Se fajn razmaže. za tiste obarvane pa ne vem.

clock-img

09.04.2005, 20:51

clock-img

Anonimen

Najvažnejše je da najdete kremo z najvišjim možnim zaščitnim faktorjem za vaše malčke.Na tržišču jih je veliko otroških.

clock-img

09.04.2005, 21:12

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

neva6, to pa ni res. Kreme z visokimi faktorji vsebujejo veliko več konzervansov ali nekaj ne vem točno kaj, ki za otroke niso dobri. Do 30 je še OK, več pa menda ne.

clock-img

09.04.2005, 22:36

clock-img

Elena B

pencil-img

51

Včeraj mi je pediatrinja odsvetovala kremo. Čim dlje brez kemikalij... Raje klobuček, senčnik, dežnik za voziček... Če pa se ne da drugače in je sonce premočno, se uporabi krema.

clock-img

09.04.2005, 22:45

clock-img

daisy

pencil-img

437

lialia,
Ni nujno, da kreme z visokim faktorjem vsebujejo konzervanse!! za našega uporabljamo Vichy mleko s faktorjem 60 in piše, da je brez konzervansov!

clock-img

10.04.2005, 08:02

clock-img

Anonimen

Tako je samo deklaracijo je potrebno preštudirat.
Predlansko poletje ko je bil naš še majhen dojenček smo uporabile visok zaščitni faktor,kljub temu da je občutljive sorte ni dobil nobenih stranskih učinkov po koži.Nič sončnih opeklin kožica je ostala bela.
videla pa sem dve mamici z štirimesečnima dojenčkoma,ki sta bila pod marelami v vozičku,groza...po rokicah in nogicah sta bila živo rožnate barve-opekline.A je to prav?
Poleti večkrat opažam na plažah otroke,ki so s starši prišli na dopust,verjamite mi precej jih je,vsi prav vsi so imeli sončne opekline,majhni in večji.
Ne se zanašat na senco pod dežnikom in drevesi,sončno sevanje seže tudi tam in opeče.

clock-img

10.04.2005, 11:04

clock-img

lin

pencil-img

2504

Čakam da dobijo v lekarni (najbrž ta teden)kremico od Vichy

clock-img

10.04.2005, 11:41

clock-img

Anonimen

Kremica Babydream (Muller) ni le brez konzervansov, je tudi brez barvil in parfumov.

clock-img

10.04.2005, 13:39

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi že par let kupujemo mleko Ilrido. Dobi se ga v lekarni. Je brez barvil in konzervansov, ne vsebuje parfumov. Namenjen je otrokom z dermatitisom. Tudi razmaže se ga fino.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem