writing-img

Krema za obraz-suha koža

clock-img

01.11.2008, 16:07

clock-img

Salja

pencil-img

283

Kaj še naj poskusim??
Zdaj ko je mrzlo vreme je spet nujno potrebna, jaz pa sem tako občutljiva...Naj omenim da more bit kašna ki se hitro vpije pa da je kasneje ne čutiš na obrazu kot nekatereuser posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

01.11.2008, 16:19

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ka pa vem... Jaz imam od Vichy-a nutrilogie balm za čez zimo. To mi edin pomaga...

clock-img

01.11.2008, 16:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.11.2008, 17:29

clock-img

s.

pencil-img

639

IZVIRNO SPOROČILO: Salja

Kaj še naj poskusim??
Zdaj ko je mrzlo vreme je spet nujno potrebna, jaz pa sem tako občutljiva...Naj omenim da more bit kašna ki se hitro vpije pa da je kasneje ne čutiš na obrazu kot nekatereuser posted image

Imam nekaj, za kar sem prepričana, da ti bo ugajalo. Sama sem imela kastrofalno kožo, ko se jepripravljalo na zimo, sedaj pa lahko samo še ploskam. Je švicarska kozmetika.
Javi se mi na ZS, da ti pošljem vzorček.

clock-img

01.11.2008, 18:10

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

Poznam kremo, ki je za občutljivo in suho kožo. nekoč sem pozimi imela kožo v luskah, rdečih madežih, sedaj pa je moja koža krasna. javite se mi na: http://www.radostbivanja.org/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=60&func=showcat&catid=22

clock-img

01.11.2008, 20:20

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz imam iz Müullerja eno za 5 evrov Totes meer, imam zelo suho kožo in ta mi je O.K.

Pa od Green line verjamem, da so tudi dobre.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

01.11.2008, 22:31

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz imam tudi Green line - temno modra škatlica je za suho kožo.
Sem preizkusila tudi **** dragih krem, pa mi nobena ni pomagala. Potem sem pa dobila Green line in je ne zamenjam več. Res je super.

clock-img

02.11.2008, 10:57

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Meni je večina krem za suhokožo premastna, pa imam na licih ful izsušeno kožo, mestoma  celo majhne lišajčke. Prišla sem do ugotovitve,  da moja koža potrebuje najprej ogromno vlage in gledam zdaj za vlažilnimi in ne hranljivimi kremami, npr. Garnierjev fluid mi je super, pa Clinique Dramatically Different... losjon, to sta predvsem vlažilna izdelka.
Zdaj se pa odločam za vlažilno kremo iz kakšne kolekcoje naravne kozmetike, najverjetneje bom vzela kaj od Suki ali Aubrey Organic, samo da sprobam testerje.

clock-img

03.11.2008, 13:46

clock-img

s.

pencil-img

639

Priporočam Swissformov Hidrogel! Z njim imam zelo dobre izkušnje.

clock-img

03.11.2008, 13:50

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz imam L'occitane mandlji in jabolko, ful vlažilna, nič mastna, hitro se vpije. Je pa draga, to je edina slabost.

clock-img

03.11.2008, 13:57

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Jaz imam od Aok. Poleti za mat učinek, pozimi pa malo bolj mastno, ampak se lepo hitro vpije.Kupim v mileru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem