cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za obraz?

clock-img

16.11.2010, 12:00

clock-img

malania

pencil-img

613

Zanima me, katero kremo uporabljate za obraz.
Imam mešan tip kože, torej v predelu T bolj masten, ostalo normalno. Trenutno uporabljam kremo od L'occitana (hidratantna s karitejevim maslom). Uporabljam jo že dolgo časa in mi je kar odgovarjala. Trenutno pa se soočam s težavami, da mi rastejo mozolji kot kakšnemu najstniku.. kar je prav grozno. Poleg tega se mi na nosu (pa tudi delono na čelu) koža lupi, kljub temu, da je nos še vedno dokaj masten. Če pa nos npr. namažem s kremo, se mi še isti dan naredijo majni beli mozoljčki...
Skratka grozno... user posted image
Ima še katera podobne težave in kakšno kremo priporočate.
P.S.: Obraz si 1x na dan umivam s peno od Matisa.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

16.11.2010, 13:19

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz zdaj že kakšen mesec uporabljam lekarniško kremo za obraz in se mi zdi super. Imajo jih za normalen tip kože, za mastno, za suho in za zrelo kožo. Prej sem kupovala od Nivee, pa mi je šlo na živce da ko sem končno našla eno kremo, ki ustreza, je po nekaj časa ni bilo več mogoče dobiti ker so prišle ven že nove kreme.

clock-img

16.11.2010, 13:22

clock-img

lananai

pencil-img

3613

clock-img

17.11.2010, 08:52

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

otroško z dm-a babylove

clock-img

18.11.2010, 11:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.12.2010, 17:13

clock-img

00PoLoNa00

pencil-img

35

Alverde z mandljem-tonirana, tako da ne potrebuješ pudra...

clock-img

14.12.2010, 20:40

clock-img

svetlomodra

pencil-img

30

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Trenutno uporabljam kremo od L''occitana (hidratantna s karitejevim maslom

če ti loccitane odgovarja probaj še z OLIVNO kremo, ni tako mastna kakor se sliši.

za mozolje pa naredi glineno masko (ja, tudi to sicer lahko kupiši od loccitane, imajo pri olivni kolekciji), jaz jo naredi iz ašičeve gline, vode in limone. cena je 10 € za pol kg, rok uporaben neomejen. pa probaj jo uporabit še notranje, za pitje.... vsak mora sam probat, jaz verjamem v njem učinek.

ps: mogoče je za trenutne mozolje kriv mrzel zrak zunaj in topel notri. koža se v takih pogojih še bolj masti, da se zaščiti pred zunanjimi vplivi. zato se je pozimi treba namazat z mastno kremo in ne s hidrantno.

< Sporočilo je popravil svetlomodra -- 14.12.2010 20:42:35 >

clock-img

19.12.2010, 06:23

clock-img

NJ13

pencil-img

5

Tudi jaz imam mešan tip kože. Uporabljam LOUIS WIDMER DNEVNO KREMO UV ali HIDROAKTIVNO EMULZIJO, na T predelu pa po potrebi SEBO FLUID. Za nočno nego pa HRANILNO KREMO. Vse od istega proizvajalca.
Kreme imajo izjemno "lahke" teksture, primerne so za občutljivo kožo.
Če jih nimajo v lekarni, jih prosim, da jo naročijo za mene in naslednji dan jo že imajo. V Švici, Avstriji ... najbolje prodajana kozmetika v lekarni. Odkar jo sama uporabljam, vem, zakaj.
lpNada

clock-img

03.01.2011, 10:59

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

meni pa Juvena zelo odgovarja

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

23.01.2011, 08:52

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Jz mam tud tak tip kože. Trenutno imam še od Nivee za mešano kožo. Mi odgovarja. Vendar sem sedaj šla na Oriflame, pa bom poskusila njihove kreme. Pred leti sem jih že uporabljala in kot se spomnim, so mi ble fajn. Mah ne vem, taka sem, da moram na vsake tolk časa zamenjat user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem