writing-img

Krema za okoli noska?

clock-img

13.09.2007, 20:58

clock-img

Lešnik

pencil-img

12

Pozdravljene!

Moji 3 letni hčerki že en teden teče iz noska. Posledica tega je, da je okoli noska že čisto rdeča od brisanja z robčki. Brišem ji ga z vlažilnimi robčki, da ne bi bilo tako hudo. V glavnem zadnje dni ne pusti, da bi ji ga brisala, ker jo okoli nosa peče.

Prosim svetujte mi s katero kremo naj jo namažem okoli noska? Katera zares pomaga?

Hvala!

clock-img

13.09.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Bepanthen z roza črtico user posted image

clock-img

13.09.2007, 21:19

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Bepanthen z roza črtico user posted image

bepanthen je res super!Tako tisti roza,ki je masten,kot modri,ki hkrati še razkužuje,če je koža spokana ali ranjena.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

13.09.2007, 21:51

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Če ga nimaš doma,si za danes pomagaj z labelo za ustnice,ful pomaga. Jaz pa sem kupila tudi od niveje takšne male ampule so notri in je pakirano v škatli 30 kom,pa je tudi super. Pomaga pa za čiščenje oči,noska-vlaženje. Probaj pa boš vidla.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

13.09.2007, 22:01

clock-img

Anonimen

Jaz ji kar z ognjičevo mastjo namažem
pa je hitro dobro,je fajn ker je fejst mastna
Dobro pa je tudi bepanten mazilo.

clock-img

13.09.2007, 22:07

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Mi uporabljamo navadno hladilno mazilo iz lekarne. Je ful mastno, kar najbolj pomaga.

Drugače pa čisti z papirnatimi robčki, ki so ultra soft (ponavadi gor piše soft ...)

clock-img

13.09.2007, 22:11

clock-img

daša

pencil-img

171

Bepanten ali labela. Nos pa briši z robčki Kleenex balsan (zeleno modra embalaža. So kar dragi ampak 1000% nimaš ubogega noska.

clock-img

13.09.2007, 23:03

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Bepantenuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

14.09.2007, 08:57

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Tea tree od Justa.

clock-img

14.09.2007, 09:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ko je prehlajena spodaj pod nosom izmenično namažem z Fitobalmom (odpira nosne poti) in Riboderminom (za blaženje rdečine in razpokane kože). Ribodermin je zame zakon. Jo mažem tudi po obrazu.

clock-img

14.09.2007, 11:18

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Tudi mi smo v fasi prehlajenosti in imamo tudi problem glede noska, pa sem v Gorenjski lekarni nabavila njihovo kremico za nosek mazat hkrati pa odpira dihalne poti. Mu je zelo všeč in se rad maže.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem