writing-img

Krema za sonce

clock-img

14.05.2008, 08:45

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Sonček pripeka mene pa zanima katere kreme uporabljate za svoje malčke in seveda kateri faktor..
Lani sem imela od bubchena, prej od nivee, a je katera še boljša?? Kolegica ima od Eucerina..

clock-img

14.05.2008, 09:05

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Dam roko v ogenj, da je daleč med najboljšimi naravna krema Dr. HAUSCHKA (www.drhauschka.si). Ti izdelki so omenjeni v ogromno člankih, ki govorijo o res naravni 'kozmetiki', kar pa zgoraj omenjeni (Bubchen, Nivea ...) niso. Res, da pride malce dražje (okrog 16 evrov), pa vsaj veš, da otroka ne mažeš z neko kemijo. Jaz sem že v nosečnosti prešla na to znamko (limonino olje - za trebuh, strije) in je vredno svoje cene.

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

clock-img

14.05.2008, 09:11

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: mihaelao

Dam roko v ogenj, da je daleč med najboljšimi naravna krema Dr. HAUSCHKA (www.drhauschka.si). Ti izdelki so omenjeni v ogromno člankih, ki govorijo o res naravni 'kozmetiki', kar pa zgoraj omenjeni (Bubchen, Nivea ...) niso. Res, da pride malce dražje (okrog 16 evrov), pa vsaj veš, da otroka ne mažeš z neko kemijo. Jaz sem že v nosečnosti prešla na to znamko (limonino olje - za trebuh, strije) in je vredno svoje cene.

Se strinjam! Pa na razpolago je tudi od Alverde, ki je malo ceneje, v DM-ju jo imajo.

Jaz imam za otroka in zase zaenkrat še Just-ovo zaščitno kremo.

clock-img

14.05.2008, 13:39

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

Mene pa zanima, če katera uporablja kremo za sončenje od Justa za naše malčke?

clock-img

14.05.2008, 15:26

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz trenutno uporabljam od Nature&sun - v eni drogeriji z naravnimi kozmetiko so mi dali tester. Zaenkrat se mi zdi ok, je pa tudi okoli 16 €. Zaenkrat imamo faktor 10, za morje pa bom kupila verjetno 20.
Do sedaj pa smo uporabljali predvsem Ilrido, ki se kupi v lekarni in je tudi ok.

lp

clock-img

14.05.2008, 16:00

clock-img

Lidy

pencil-img

271

do sedaj smo za malega uporabljali vichy-jevo, za po sončenju pa gel aloe vera
Smo bili zelo zadovoljni.

clock-img

14.05.2008, 16:25

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

jaz sem ravno zadnjič nabavila od La Roche-Posay, kar draga; pa škoda, da nisem prej vas vprašalauser posted image , ker sem na to hauschko čist pozabila.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

14.05.2008, 20:59

clock-img

3T

pencil-img

260

Dr. Hauschauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 22:06

clock-img

nežka

pencil-img

289

jaz sem imela lani mleko za otročke Avalon in je bil super, ker vem da je naravno. Ravno drug teden jih spet dobijo.

clock-img

14.05.2008, 23:25

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

A Hauschka se samo v lekarni dobi?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

15.05.2008, 08:49

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Kje jo pa lahko kupim???

< Sporočilo je popravil mojcapr -- 15.5.2008 8:50:08 >

clock-img

15.05.2008, 09:14

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Mustela,Eucerin....ker ima hčerka atopijski dermatitis in moram zelo pazit,kaj ji mažem na kožo

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

15.05.2008, 09:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Kje jo pa lahko kupim???

Sanolabor.

Mi mamo tud Dr. Hauschka kremo.

clock-img

15.05.2008, 13:25

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Tudi mi imamo dr. Hauschka kremo. Zaenkrat se je super obnesla, moti me samo to, ker je zelo gosta in posledično težko mazljiva. Ampak vse za naše malčke ;).

clock-img

15.05.2008, 21:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bubchen in nivea 25 faktor.

clock-img

16.05.2008, 07:38

clock-img

3T

pencil-img

260

IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Kje jo pa lahko kupim???

V lekarnah in pa trgovinah tipa Biotopic,...

clock-img

16.05.2008, 08:45

clock-img

pegi1

pencil-img

137

baje je fino,da ima krema mineralni filter in ne sintetičnega.

otrosko kozmetiko dr. hauscka sicer ne poznam, z odraslo pa nisem bila zadovoljna, je ocitno vsebovala nekaj, kar meni oz. moji kozi ni pasalo, zal.

trenutno mislim, da je top krema za soncenje za otroke LA Roche-Posay, tako mi je razlozila kolegica, ki dela v lekarni, baje da so imeli ravno cca mesec dni nazaj nek simpozij na temo teh krem in jih je najbolj prepricala ravno ta krema.

clock-img

27.05.2008, 10:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nežka

jaz sem imela lani mleko za otročke Avalon in je bil super, ker vem da je naravno. Ravno drug teden jih spet dobijo.

A se ta AVALON lepo razmaže?

clock-img

27.05.2008, 11:12

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mi imamo od Avona, SF 25.
Je na pumpico in se zelo lepo razmaze.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

27.05.2008, 11:29

clock-img

Anonimen

Kaj pa kreme za sončenje od Mullerja? Ima katera?

clock-img

28.05.2008, 09:15

clock-img

maca123

pencil-img

91

Avena 40 SPF, krasno razmeže imam jo že tretje leto ne zamenjam.

clock-img

28.05.2008, 13:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2008, 15:39

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Te težko mazljive imajo ponavadi mineralne filtre in so zato koži bolj prijazne kot kemične. Jaz še nisem videla lahko mazljive kreme z minerali.

clock-img

28.05.2008, 15:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2008, 21:33

clock-img

Jenny*

pencil-img

79

Mi imamo od Amai in je učinkovita. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem