writing-img

Krema za telo

clock-img

19.01.2008, 15:56

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Pozdravljene RR-jevke!

Ali mi lahko prosim poveste katero kremo uporabljate za telo?
Namreč imam zeloo suho kožo in imam občutek kot da mi jo kar skupaj vleče.
Ne maram pa olja ker bi imela potem vse obleke masne pa še zeloo počasi se vpija.
Tako da pride samo kakšno mleko za telo vpoštev ki ni preveč drago lahko pa je tudi že stestirano na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala za odgovore!

clock-img

19.01.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

Poceni, pa zelo dobro je mleko od Garniera v rdeči flaši za zelo suho kožo.user posted image

clock-img

19.01.2008, 16:00

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Hvala!

clock-img

19.01.2008, 16:15

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Res je, rdeča Garnier krema naredi lepo kožo. Pa tudi Nivea je dobra, mislim da je namenjena suhi koži ... 

clock-img

19.01.2008, 16:34

clock-img

urška

pencil-img

3136

vichy lipidiose 2. super zadeva. jaz sem naredila eno terapijo  s tem mlekom in od takrat naprej nimam nikoli več toliko suhe kože kot prej.

clock-img

19.01.2008, 17:11

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Nivea Bogato negovalno mleko za suho kožo. Vsebuje: naravne minerale, mandeljevo olje in vitamin E.
Jaz mam zelo suho kožo in sem mela že vse živo, tud od Dior in Elizabeth Arden, pa mi je to najboljše.

clock-img

19.01.2008, 21:09

clock-img

cicido

pencil-img

302

Poskusi suho olje v spraju od NUXA. Jaz sem ga kupila prejsnji teden in je res super. Lahko ga uporabljas za telo, obraz in lase. Lepo disi, cunje pa niso cisto nivc mastne. Cena pa ni prav prijazna. Stane 29 eur.

clock-img

19.01.2008, 22:57

clock-img

eya

pencil-img

4615

Meni je naboljše Niveino mleko, pa še najboljše dišiuser posted image

clock-img

20.01.2008, 01:04

clock-img

Grofica

pencil-img

101

johnson`s baby oil z alojo.
ko se stuširam,se ne obrišem do konca in namažem to olje še na vlažno kožo.meni je to najboljše.

clock-img

20.01.2008, 10:11

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Fruit of the Earth - z karitejevim maslom ali z aloa vero. Meni sta obe super, ker nista mastni.

lp

clock-img

20.01.2008, 11:24

clock-img

petja

pencil-img

998

Vichy pHysio 5.5 (je za suho kožo).

Je super. Uporabljam tudi tako milo, všeč mi je tudi zato, ker ima oboje nvtralen vonj, saj ne maram parfumiranih mil in krem za telo.

Lp, petja

clock-img

20.01.2008, 13:24

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

TIGI melon body butter za suho kužo. Ful dobr. user posted image

clock-img

20.01.2008, 13:27

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Poceni, pa zelo dobro je mleko od Garniera v rdeči flaši za zelo suho kožo.user posted image

Se podpišem pod to. Imam pa še en losjon iz L'Occitana z vonjem pomaranče, pa je tudi super.

Ko sem bila noseča, sem pa uporabljala L'Occitanovo kremo za nasažo mamice in dojenčka s shea buttrom...ne vem, kako se reče po slovensko. Fenomenalna zadeva.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem