writing-img

Kreme proti strijam

clock-img

22.06.2007, 15:46

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Brskam in brskam pa nikjer ne najdem odgovora...zanima me katera krema je najboljša proti strijam oziroma za vlaženje kože. Sem namreč novopečena nosečnica in bi rada takoj na začetku to preprečila. Hvala za nasvete...user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

22.06.2007, 16:18

clock-img

lutka

pencil-img

1323

mandeljevo olje bo kar vredu. Drugače je pa od Sanosan-a krema proti strijam tudi dobra.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

22.06.2007, 16:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz sem imela v obeh nosečnostih kremo od Sanosana in nisem fasala niti ene strije user posted image ,je pa bila najbolj poceni v intersparu.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.06.2007, 17:00

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Kaj pa Avent-ova? Se mažem z njo, pa mi je kar malo draga. Saj ne da je "predraga" ampak je res porabim veliko. Pa bi imela nekaj cenejšega!

clock-img

22.06.2007, 17:07

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Jas sem se mazala z Aventovo kremo proti strijam od tretjega meseca naprej in sem jih vseeno fasala, tak da ni važno sam od kreme!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

22.06.2007, 17:08

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz sem se mazala z navadnim oljem za otročke znamke LUMPI, pa tudi nisem ne v prvi ne v drugi nosečnosti dobila niti ene strije.

Je pa seveda po mojem mnenju največ odvisno od prožnosti kože oz. koliko si nagnjen k temu! 

Sem pa pred pol leta zasledila, da ima tudi DM svojo znamko eno kremico za strije. Izkušenj z njo pa nimam.

clock-img

22.06.2007, 17:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2007, 17:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2007, 19:04

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja sej vem, da je ful odvisno od prožnosti kože same...upam, da je moja vsaj mal prožna, da ne bom cela popokanauser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

22.06.2007, 19:33

clock-img

p&b

pencil-img

747

Jaz sem v prvi nosečnosti(pa tudi sedaj v drugi) uporabljala kremo sanosan,ki jo dobiš v intersparu,pa nisem dobila niti ene,sicer pa sem mnenja,da lahko mažeš še nevem kako in z najboljšo kremo pa če koža že sama po sebi ni dovolj elastična in prožna,jih dobiš.

clock-img

22.06.2007, 21:27

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jaz sem se mazala s Sanosanom in z Babylove (DM) in nisem fasala nobene strije.

clock-img

22.06.2007, 21:32

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Menda ni toliko pomebna krema, kot je pomembna elastičnost tvoje kože.

Meni so vse kreme proti strijam smrdele (nosečka, pač) - še dobro, da nisem kupovala preveč dragih.
Še najmanj mi je smrdela od Amaia, za bolj znosen vonj sem pa povrh mazala še z otroško kremo Sparky (ena bolj poceni iz Spara), pa ni videti kakih strij.

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 22.6.2007 21:33:08 >

clock-img

22.06.2007, 21:47

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ja jaz sem uporabljala avent kremo (sprej) že od začetka nosečnosti 1 mesec, pa kljub temu sem jih dobila v 7-8 mesecu nosečnosti in zdaj po porodu jih imam še vedno fulllllll user posted image  tak da čist nič ne pomaga odvisno je od tipa kože 

clock-img

22.06.2007, 22:03

clock-img

annie

pencil-img

1049

Jaz uporabljam kremo Babylove od Dm-a...potem pa bom videla kakšen bo rezultat. Je pa seveda, tako kot tudi druge pravijo, odvisno od tipa in elastičnosti kože.

clock-img

22.06.2007, 23:24

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Men je najboljše kokosovo maslo. Ko se namažeš maš kožo mastno še kar dolgo časa in res nima časa popokat user posted image .

Tuki si lahko več preberete
http://www.cobio.si/zdravje/nega-koze/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

23.06.2007, 09:39

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

Kaj pa Avent-ova? Se mažem z njo, pa mi je kar malo draga. Saj ne da je "predraga" ampak je res porabim veliko. Pa bi imela nekaj cenejšega!

jaz ti kr to priporočam!jaz sem se mazal z njo in nisem dobila nobene nove strije!je pa problem da neih par sem od prej mella in sem jih s to kremo kar zelo skrila!tiste najmanjše pa so iizginile!meni je ufl pomagala!priporočam ti da jo pri avonu kupiš ko je v akciji!sej to je ful dostikrat!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

23.06.2007, 12:16

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Jaz pa uporabljam Vichy-jevo kremo. Res je malo dražja ampak do sedaj je bilo vse ok, pa tudi prijateljica in sestra nista imeli nobenih strij po tej kremi.

clock-img

23.06.2007, 14:38

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz sem uporabljala Afrodita kremo proti strijam in lekarniško olivno olje.
Veliko je odvisno predvsem od prožnosti kože. Krema lahko zadevo malo oblaži, preprečiti pa je ne more.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

25.06.2007, 13:57

clock-img

Mokka1

pencil-img

85

Sem v 30. tednu in uporabljam L'occitane - 100% karitejevo maslo, pa nimam še nobene user posted image user posted image user posted image (saj trkam). Sta dve prijateljici to preizkusili in je delovalo - upam, da bo tudi meni zdržalo do konca.
Pa moram rečt, da nimam ne vem kako elastične kože, ker sem se 1x v preteklosti zredila za 3 kg, pa sem dobila strije po hrbtu, sedaj pa sem že nekje na +10 pa še nimam nobene (nove)user posted image user posted image user posted image .
Sem pa slišala, da je mandljevo olje tudi dobro.

clock-img

26.06.2007, 08:45

clock-img

piči

pencil-img

31

Jaz pa uporabljam kar od Sanosana. Morem reč da je kr dobra, sem pa vidla, da jo tudi druge hvalijo. Za enkrat je še vse ok (36 t). Čez dan pa zaradi groznega srbenja trebuha in prsi uporabljam še od Bubbchena kremo proti strijam, ker se prej vpije ali pa kar navadno mleko za telo. 

clock-img

26.06.2007, 09:31

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

No, jaz sem v obeh nosečnostih uporabljala kremo - losjon - olje, ki mi je pač prvo prišlo pod roke. Nimam nobene strije, a mislim, da bolj zaradi elastičnosti kože kot kaj drugega. Važno je, da kožo redno vlažiš in to je to. 

clock-img

26.06.2007, 09:36

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Uporabljam kremo od Amai-a, zankrat moj trebuh dobro brani pred strijami.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

26.06.2007, 09:37

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

punce, kdaj ste pa začele uporabljat te kremice, losjone, ... v katerem tednu? 

clock-img

26.06.2007, 09:40

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

no, da še jaz povem svojo izkušnjo:
1. se nisem mazala čisto nič in nisem dobila niti ene strije
2. sem se mazala, ker sem pač povsod videla nosečnice oz.novo pečene mamize s polno strijami. no pa imam  ene tri strije na levem stegnu. drugje nič

pravijo pa, da je to čisto odvisno od kože.
res pa, da nisem imela ogromnih trebuhov, le toliko, da se je videlo, da sem noseča. kakšen je pa sploh misli, da sem se zredila. sploh v 1.nosečnosti.
drugače pa svetujejo najbolj mastne kreme. jaz sem uporabljala mandljevo olje, ali pa baby olje na koncu. tudi kokosovo maslo je vredu.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem