cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kremica za bradavice

clock-img

09.06.2005, 12:53

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Kako se že imenuje to mazilo, ki ga vse hvalite - proti vnetim in razpokanim bradavicam?
Sem iskala pa ne najdem?!:ups:
Kje v LJ se ga lahko kupi?

clock-img

09.06.2005, 12:54

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Bepanten!!!! Super kremca za vse ranice.

clock-img

09.06.2005, 12:55

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Za to vem in jo že uporabljam za telo, zanima me ena druga jooooooooooooj se ne spomnim niti 1. črke
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

09.06.2005, 13:09

clock-img

Anonimen

Meni so vsi priporočali Lanolin Multi-Mam, in tega imam tudi pripravljenega. Upam, da sem ti pomagala :)

clock-img

09.06.2005, 13:12

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Lanolin, se dobi v lekarni, nujno potrebna stvar za v porodnišnico, namazat po vsakem podoju!!!!!!!!!!!!!!!

lep pozdrav in vse lepo!!

clock-img

09.06.2005, 13:20

clock-img

Anonimen

Ja, Lanolin Multi-Mam. Kupi se ga velarni. Stane tam okoli 1.000 SIT, je pa fajn, ker ga ni treba čistit sran pred dojenjem, tako kot Bepanten.

clock-img

09.06.2005, 13:34

clock-img

Anonimen

A Bepanten moraš odstranit iz brabavic preden začneš dojit? Katere kremice pa lahko ostanejo gor?

clock-img

09.06.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

Saška, kolikor so nam povedali v šoli za starše, samo Lanolin lahko ostane na bradavici, ostalo se mora izprati.

clock-img

09.06.2005, 15:17

clock-img

lex

pencil-img

6532

Lanolin je zakon!!!

clock-img

09.06.2005, 15:19

clock-img

Anonimen

lanolin je super!!! Samo obvezno se moraš mazati po vskaem podoju. Jaz sem ga videla tudi v drogeriji Tuš.

clock-img

09.06.2005, 16:37

clock-img

smrka

pencil-img

3582

mene pa zanima, a si je katera mazala s cim bradavice pred porodom, da bi bile bolj trdne in da nebi prihajalo do kakih ran in nevem cesa v primeru dojenja otrocka.
:kuza:

clock-img

09.06.2005, 17:47

clock-img

tejč

pencil-img

1926

hura za lanolin multi mam! res pomaga. ne, pred porodom se nisem mazala.

clock-img

09.06.2005, 18:48

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Punce 2x sm bla že v lekarni joooooooooooooooooooooj:hudicek: kr znorela bom. Nazadnje dons in sem rekla če lahko dobim lanolin in odgovori: 1. nimamo imamo neki podobnega in mi da kremo Pomada ki je res na neki osnovi lanolina samo ima parfum. Jo vprašam če je treba brisat in pravi da ne. Doma preberem in vidm da je dodan parfum. Mislm sm skor znorela. Kermu je pa všeč ukus po parfumu. Ok se zgodi.(to je bilo en mesec nazaj)
Druga lekarna: današnji odgovor pa je bil nimamo lanolina in nimamo bepanthena. Ne vemo kdaj ga dobimo imamo neki podobnega. In sem dobila Panthol kremo. Sicer piše da jo priporočajo doječim materam pri razpokanih bradavicah, samo vseeno da se mi 2x zgodi isto da ne dobim ne bepanthena ne lanolina.

Prosim povejte mi kje ste to kupile. Vsaj bepanthen. Tok da imam vsaj eno tubo. In koliko stane Bepanthen?
Aja sprašujem pa za Ljubljano.

Hvala za odgovore.

LP S

clock-img

09.06.2005, 20:02

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Bepantena ni potrebno izprati z bradavic pred dojenjem.
Stane pa nekje okrog 800 sit za tubo.

clock-img

09.06.2005, 20:32

clock-img

metaa

pencil-img

208

Jaz ti svetujem le Bepanten Plus. Je boljši kot MIlti Mam Lanolin, ker razpoke na bradavicah tudi celi. Jaz sem sprva imela le Lanolin, ampak je Bepanten Plus zakon.

clock-img

09.06.2005, 22:43

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

bepantehn se trenutno ne dobi, jaz sem ga nazadnje dobila v moravčah, neki problemi z dobaviteljem

lanolin multimam in blazinice multimam (ki so najboljše za prve dni!!!!) se dobi tudi v drogerijah tuš

bepanthen posuši kožo, kar pa ni ravno najboljše za prve dni dojenja, lanolin je super, ampak koža pač rabi par dni da se popravi kar pa v začetku dojenja nimaš, meni so najprej odgovarjale blazinice, ki jih daš na bradavice in imajo tak gel, ki ga tudi ni potrebno izpirati

men je lanolin odličen tudi za razpokane/suhe ustnice

clock-img

10.06.2005, 10:20

clock-img

Sabela

pencil-img

6

Jaz sem si z lanolinom mazala bradavice že v zadnjem mesecu nosečnosti in :bravo: nisem imela kasneje pri dojenju nobenih težav z razpokanimi ali bolečimi bradavicami. Seveda sem se redno mazala po vsakem dojenju.
Smo pa v Celjski porodnišnici dobile lanolin vse porodnice, ki smo dojile.
LP

clock-img

10.06.2005, 19:11

clock-img

Emanuelle

pencil-img

117

Očitno je lanolin to kar sem iskala!
Hvala :bravo: :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem