cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kričanje namesto joka

clock-img

19.09.2007, 21:41

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Me zanima, ali ima katera podobno izkušnjo:
zadnje čase naš 5,5m, ko se ponoči zbudi, ne začne jokat ali pojokavat ampak trmasto kričat (kar takoj), kot da bi ga iz kože dajali. Seveda je vse dobro ko dobi zizo ampak do takrat je prava ipika...

clock-img

19.09.2007, 21:59

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

No, naš petmesečnik pa to izvaja čez dan. Sploh ne joka, ampak kriči, kriči, kriči. In to tako glasno, da ga poslušajo poleg nas tudi sosedje (pa stanujemo v hiši, ne v bloku).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

19.09.2007, 22:08

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

No, naš petmesečnik pa to izvaja čez dan. Sploh ne joka, ampak kriči, kriči, kriči. In to tako glasno, da ga poslušajo poleg nas tudi sosedje (pa stanujemo v hiši, ne v bloku).

Pri nas je bilo enako. Ko je pogruntal, da zna tudi kričati, je en teden tu in tam na ves glas kričal. Potem ga je pa kar hitro minilo.

clock-img

20.09.2007, 00:02

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Naša je stara 4 mesece, pa se zadnje dni samo dereuser posted image . Kriči in se zraven smeji. Je pa res, da je tudi jok spremenila zdaj v mal bolj kričečegauser posted image .

clock-img

20.09.2007, 15:04

clock-img

Brbs

pencil-img

608

no, saj naš tudi čez dan kdaj zakriči, ker se mu fajn zdi in preizkuša svoj glas. ampak to nočno kričanje še na pol v spanju mi pa ni jasno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem