writing-img

Kri iz nosa

clock-img

09.06.2005, 09:53

clock-img

Joeline

pencil-img

85

Punce dejte mi mal pomagat!? Kaj je to dobro da ko se "ušmrcam" vidim kri na robčku, drugači mi ne teče to pa opažam zadnja dva dneva. Res pa je da sem tako prehlajena 14 dni.

Mal sem u skrbeh kaj se dogaja?

Hvala za pomoč

J.

clock-img

09.06.2005, 10:00

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Najbrž so se ti od smrkanja poskodovale zilice v nosu. Mislim da to ni nic hudega! Ko bo prehlad minil, tudi kri ne bo vec. Upam da se cimprej pozdravis!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

09.06.2005, 10:00

clock-img

TVN

pencil-img

714

Predvidevam, da si noseča. Takrat se razne krvavitve rade pojavljajo in to iz vseh mogočih koncev (nos, dlesni, MV, ipd.). Smo kar nekaj že pisali na to temo.

Po drugi strani pa se najbrž pogosto čistiš nos sedaj, ko si prehlajena. Pa je lahko od pogostega draženja počila tudi kakšna žilica v nosu.

Če se stvar ne umiri, pa se vseeno posvetuj z osebnim zdravnikom ali G. Kaj pa pritisk - je o.k.?

Drži se!

clock-img

09.06.2005, 10:04

clock-img

Joeline

pencil-img

85

Punce hvala za odgovore.

Nika kako je s pritiskom glih nevem sam ko imam preglede pri G. se vrti tam okrog 105/50 ali 120/60.

Zdej al je to dobro al ne pa ne vem :zmeden: :ups:

Še enkrat hvala

J.

clock-img

09.06.2005, 10:39

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Tudi meni je v nosečnosti tekla kri iz nosa. To je normalen pojav v nosečnosti, tako da brez skrbi. :)

Lp in drži se!
:kuza:

clock-img

09.06.2005, 10:44

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

meni se je že nekajkrat dobesedno ulila kri iz nosa:hudicek:......kar 10 minut porabim,da neha.....kopalnica pa je taka,kot,da bi pujsa klali....;)

clock-img

09.06.2005, 11:21

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Men tud skoz teče kri iz nosa - ene dneve več, ene dneve manj...
Danes je, žal, dan z več krvi...problem je, ker se mi ta kri v nosu strdi in pol diham kot slon :)

ampak glede na to, da drugače nimam nobenih drugih težav :bravo:, bom tud to preživela ;)

Lp, :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem