cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kri v blatu

clock-img

11.03.2007, 07:54

clock-img

Spelchi

pencil-img

14

Lep pozdrav,

naš Nino je star 2 meseca, teden nazaj je imel drisko in ko smo ga peljali k zravniku je rekel da je majčkena virozica. Danes pa sem opazila v blatu kri, je mogoče kaj v tem da se je zelo napenjal ko je kakal???
Prosim če ima katera mamica kaj izkušenj s tem, da mi pomaga!!!!

Hvala in lp

clock-img

11.03.2007, 09:47

clock-img

kjava

pencil-img

2416

To je mel tud naš user posted image  enkrat (pri približno isti starosti). Je dala pediatrinja blato na viruse pregledat, pa niso nič našli. Rekla je pa tudi, da mu je mogoče samo kakšna žilca počila, tako da je to možno tudi pri tvojemu, če praviš, da se je napenjal.

clock-img

11.03.2007, 10:39

clock-img

živa

pencil-img

2366

Tako majhnega dojenčka moraš peljati k zdravniku, pa s sabo vzami plenico, kjer je kri. Sicer pa, če so samo krvave nitke v blatu, menda ni hudega, hudo je, če je krvi več.

Lp,

živa

clock-img

11.03.2007, 13:41

clock-img

atena

pencil-img

71

pri nas je imel kri v blatu - nitke po mleku hipp, baje se je lahko preveč napenjal, ko smo zamenjali je bilo ok, so bile pa druge težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem