writing-img

Kri v blatu

clock-img

03.01.2005, 20:55

clock-img

Anonimen

Včeraj sem malemu (5,5 mesecev) dala za jest bananino kašico od Alete. Pojedel je je kar nekaj, toda zvečer sem opazila, da je bila v blatu sluz, ki je imela nekaj tankih "nitk" krvi. Seveda sem se prestrašila in sem hotela it k zdravniku, toda kasneje, ko je kakal, se to ni več pojavilo - tudi danes zjutraj je bila vsebina pleničke čisto ok. Je bilo to morda od kašice? Ali ima katera kakšne izkušnje s tem? Ker se to ni več zgodilo, nismo šli k zdravniku, vendar me vseeno malo skrbi. Ne bi pa rada šla tja, ker je ravno zdaj obdobje vodenih koz in drugih bolezni...

clock-img

03.01.2005, 20:58

clock-img

buča

pencil-img

825

Brez skrbi,to ni nič nevarnega.Naša je imela to ene 3 pri starosti 2 mesca.Sm paniko zagnala za brez veze,zato se pomiri.Ja take tenke rdeče nitke kot iz želeja so.;)

clock-img

03.01.2005, 21:18

clock-img

saba01

pencil-img

467

oj
Tudi moja prva hčerka je imela rdeče nitke v blatu pri 2 mesecih.Takrat sem bla panična in sem jo peljala k zdravniku :( ,napotili so me v bolnišnico.
Bile sma na opazovanju 7 dni in na koncu so ugotovili,da je Špela težko kakala in se ji je na ritki naredila ranica.
Ali težko kaka?
LP,Sabina:sloncek:

clock-img

03.01.2005, 21:57

clock-img

Nejka1

pencil-img

52

Veš, tudi jaz sem v kakcu opazila neke vrste krvavo sluz, ko sem začela intenzivno s gosto hrano- pa mislim, da je bilo to ravno po banani.Tudi jaz sem s strahom čakala, kaj bo z naslednjim kakcem, vendar je bilo vse Ok in se ni več pojavilo.
Lp, Nejka

clock-img

03.01.2005, 22:03

clock-img

tralala

pencil-img

220

Tudi naš je to imel pri 3 mesecih in je po par dneh zginilo. Mi smo povezovali s pitjem instant čaja in ko smo mu ga nehali dajat je vse zginilo. Sem pa tudi jaz zapaničarila in šla k zdravnici, a mi ni zanla pomagat. Ona je rekla, da ima ranico na odprtinici, kar sploh ni bilo res (je že morala dati kakšno strokovno mnenje). Kri je bila pomešana v sluzi.
Saj te vidim, kako študiraš zaradi česa bi lahko to prišlo. A brez skrbi, to ni nič hudega. Bo šlo mimo, oz. je verjetno že šlo.
LP

clock-img

03.01.2005, 22:20

clock-img

Anonimen

Špela&Staša, ne kaka težko, pravzaprav je njegovo blato čisto tekoče, kot pri dojenju. Upam, da do tega ne bo več prišlo, ker mi je res kar hudo odpret pleničko, ko pa ne vem, kaj me bo noter pričakalo...

clock-img

03.01.2005, 22:24

clock-img

saba01

pencil-img

467

Saj s tem nisem mislila kaj slabega,verjetno je od hrane.Ker sem tudi jaz bila zaskrbljena in na koncu sem dobila odgovor da je le ranica in 7 dni bolnišnice,zato pravim,da se ne sekiraj preveč .Jaz sem bila prav jezna,ko so me poslali v bolnico tam pa so ji samo ritko mazali z hladilno kremo...
Upam,da te nisem prestrašla ,ker to ni bil moj namen,ker tudi če bi bila ranica to ni nič hujšega je treba samo rito fajn mazat.
LP,Sabina:sloncek:

clock-img

04.01.2005, 14:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2005, 18:54

clock-img

Anonimen

Špela& Staša, ne vem, zakaj bi ti kaj zamerila, saj pa nisi nič takšnega napisala, za kar bi lahko bila užaljena. Hvala vsem za izkušnje, malo ste me pomirile. Krvi več ni, tako da predvidevam, da se je tudi Davidu zgodilo isto kot vašim malim. Upam pa, da do tega ne bo več prišlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem