writing-img

Kriza

clock-img

25.01.2007, 07:08

clock-img

jrakov1

pencil-img

23

Ali ste imeli kaj problemov,ko ste otroka dali v jasli-vrtec.sami s sabo?
Mene je kar groza.Tako se navadiš v enem letu biti z njim in ga moraš dati potem v jasli,da me kar malo zvija.
Otrok je dobrovoljček in zelo prilagodljiv,ima rad otroke in ni važno kdo je važno da se zabava,igra,da se nekdo ukvarja z njim.Mislim da zanj nebo kriza.Mene je pa groza,vem da se imajo tam dobro in da je zanj vse zanimivo.......
Pa vendar....-kako je bilo z vami in kako hitro ste se navadili?
Imam pa veliko prednost,da ga bom lahko po spanju takoj šla iskat.Saj vem mnogo je staršev,ko otroka oddajo ob 5-6,ponj pa gredo stari starši,da jih starši vidijo za kako uro ali dve,potem jih pa dajo spat.Kriza
Hvala vsem staršem za spodbudo

clock-img

25.01.2007, 09:40

clock-img

romy

pencil-img

580

Ne obremenjuj se preveč s tem, vse bo minilo in vsak začetek je težak, tako za otroke kot nas starše.

Jaz sem ga dala v jasli ko je bil star 11 mesecev. Priznam, tudi mene je zvijalo in prvih nekaj dni mi je šlo pošteno na jok, solze sem komaj zadrževala. Vendar pa ko sem videla, da otrok rad gre v vrtec, da je srečen, da ga imajo radi in on njih, mi je bilo dosti lažje in vsi skupaj smo se hitro navadili na nov sistem. Otrok se je prej navadil kot jaz user posted image

Mislim, da bi bili večji problemi, če bi otrok jokal in se v vrtcu ne bi počutil dobro.

Pogumno! 

clock-img

25.01.2007, 09:55

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Osebno nisem imela nobene krize, ker vrtec sprejemam kot nekaj pozitivnega in posledično ni bilo nobenih problemov pri uvajanju nobenega otroka (imam 2). Sta bila tik tak oba uvedena in oba zelo rada hodita v vrtec.

Čim manj se sekiraj in bo tudi otroku lažje.

clock-img

25.01.2007, 12:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, je nisem imela. Mogoče zato, ker otrok sploh ni veliko jokal, po parih dnevih je že stegoval roke proti vzgojiteljici. Če bi pa dolgo rabil, da se privadi, pa mi verjetno tudi ne bi bilo vseeno, ampak bi se sprijaznila, druge ne bi bilo.

Ne misli na to že sedaj. Otrok bo čutil tvojo "nervozo", vzpodbujaj ga še dodatno in če ima rad otroke in družbo, ne bo nobenih problemov.

clock-img

25.01.2007, 12:30

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Prvič ko sem dala punčko v vrtec lepo kar velik sem  jokala pa tudi od nervoze se našla na drugem koncu mesta.Sem se zgubila po poti.Komaj sem našla pot do doma.Pa še zdaj se nisem navadila samo sem sprejela da ji je v vrtcu lepo in komaj čakam da pride domov.  

Najdojenček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem