writing-img

Krk - Čižiči

clock-img

19.06.2011, 12:47

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Je že kdo bil?
Ima kdo mogoče kontakt od koga, ki tam daje v najem apartmaja. Na netu ne najdem nič. Apartmaji se samo prodajajo, ne dajejo se pa v najem, če pa že kdo daje v najem se mi pa zdijo cene previsoke.
Torej če pozna kdo koga, za ugodno  ceno se priporočam.

clock-img

19.06.2011, 15:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Težka bo. Ponavadi mi našim prijatlom svetujemo, da kontaktirajo lokalno turistično agencijo- poglej pod klimno. Domačini ne oglašujejo, imajo samo telefonske razobešene pred bajto, pa tej agenciji dajo v vednost. Pa čez poletje skoraj noben ne dobi placa, razen če kdo odpove.

clock-img

20.06.2011, 12:42

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Hvala za info.
Mi bi pa itak šli konec, avgusta ali pa v začetku septembra.

clock-img

20.06.2011, 12:45

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Sem šla gledat na klimno, pa so samo štirje pa vsi daleč od morja :(
A res ni nikjer nič več?

clock-img

20.06.2011, 16:50

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Midva sva bila par let nazaj prvi teden v septembru v Klimnem in se je ful našlo. Šla pa sva do agencije, pa nama je pol tetka pri apartmaju rekla, da škoda, da nisva šla ka r po ulicah in vprašala. Ker če jim agencija pripelje stranko, mora več računati.
Itak pa sva se vozila na plažo, ker sva hodila na eno divjo, ker nama je to super.
Kontakta pa žal nimam več, ker ne greva nikoli v isti kraj na dopust, kjer sva že bila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem