cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krka d.d.

clock-img

28.03.2008, 09:03

clock-img

Anneda

pencil-img

72

Kolegica ima razgovor v Krki v NM. Resnično si želi, da bi ji uspelo tam dobiti službo. Ima katera kakšne izkušnje z razgovorom tam, oziroma s samim podjetjem (plača, delovne razmere, delovni čas,...). Ima pa univerzitetno izobrazbo. Vsaka informacija je dobrodošla. Hvala.

clock-img

28.03.2008, 09:12

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Če pride zraven, ji ne bo nič hudega, kar se plače in ostalih ugodnosti tiče. kakšni so pa razgovori, pa ne vem. Upam, da ji uspe.

clock-img

28.03.2008, 09:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.03.2008, 09:27

clock-img

Anneda

pencil-img

72

Živka, hvala za to informacijo. Mogoče veš, če na razgovor vabijo vse, ki so poslali prošnje ali pa je na razgovor vabljenih le nekaj izbrancev. Verjetno je tudi več krogov, ali kako?

clock-img

28.03.2008, 09:30

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Bila pred kakim mesecem na razgovoru, povabljeni vsi, ki smo ustrezali pogojem.
Po razgovoru prišli v drugi krog samo določeni, tako sedaj čakam na psiho test.user posted image

clock-img

28.03.2008, 09:34

clock-img

Anneda

pencil-img

72

Špacka, čestitam za uvrstitev v drugi krog. Koliko časa pa mine med posameznim krogom? Koliko pa vas je prišlo naprej?

clock-img

28.03.2008, 09:45

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Klicala me je po 3 tednih, ampak to zvečer za naslednji dan, jaz pa v službi cel dan, ker smo imeli interno tujo kontrolo....ni šans da bi dobila prosto, tako nisem mogla it, zdaj čakam, da me ponovno pokliče.

clock-img

28.03.2008, 09:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem