writing-img

Kroglice

clock-img

31.05.2007, 13:46

clock-img

Anonimen

Kitajske....jih je potrebno pred prvo uporabo kaj prekuhati, razkužiti?

clock-img

31.05.2007, 13:54

clock-img

Anonimen

Kitajske....jih je potrebno pred prvo uporabo kaj prekuhati, razkužiti?

a ti to za v pralni stroj al ne no, tisto so neki oreščki neuser posted image user posted image .

clock-img

31.05.2007, 13:54

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz bi jih...valdauser posted image  Previdnost je mati modrosti. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

31.05.2007, 13:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz bi jih...valdauser posted image  Previdnost je mati modrosti. user posted image

in če bi bila ona  (modrost) previdna...ne bi bila mati user posted image ..a ja kroglice ,ne uporabljam pa ne vem user posted image

clock-img

31.05.2007, 14:00

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

skuhati.. pa potem nasoliti.. je bol...

clock-img

31.05.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

dejte me razsvetlit kako se te kroglice uporablja....imam jih doma, si jih dam v nožnico. in kaj pol? tudi čese premikam ni nobene veze, sploh ne vem v čem je štos teh kroglic??!!

clock-img

31.05.2007, 14:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Probaj skakati. user posted image  Sicer pa ne vem v čem je štos. Jih ne uporabljam...mogoče pa jih kdaj bom. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

31.05.2007, 14:04

clock-img

Anonimen

dejte me razsvetlit kako se te kroglice uporablja....imam jih doma, si jih dam v nožnico. in kaj pol? tudi čese premikam ni nobene veze, sploh ne vem v čem je štos teh kroglic??!!

user posted image  potem pa svizec pride in te napaliuser posted image .

clock-img

31.05.2007, 14:05

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

preberi navodila :)

nageliraj jih.. si jih vstavi.. in potem se moraš premikat da je efekt :)

če pa ni nič.. si pa kupila bolj švoh zadeve.. moja pravi, da je kul.. sam da se more premikat.. hodit :)

clock-img

31.05.2007, 21:32

clock-img

Henry1

pencil-img

14

Ma kroglice so ja zakon pri nas doma vsaj 2x mesečno. Po uporabi samo umij s toplo vodo. V kolikor imaš partnerja naj ga vstavi no.... v tistem trenutku, boš videla kaj mu dela......

clock-img

16.02.2010, 19:53

clock-img

googica

pencil-img

784

pa kako to točno učvrsti mišice? že sam s premikanjem samim, al morm sama tud kej delat :) men namreč ful ven lezejo.. vsekakor je bolj zanimiv način vadbe kot same keglove vaje ane, ampak mi ni čist jasno kako in kaj

clock-img

16.02.2010, 19:57

clock-img

Anonimen

Notri jih moraš zadržat, s tem si krepiš mišice.

clock-img

16.02.2010, 20:01

clock-img

Anonimen

vibrijajoce so zakonuser posted image

mas kaj od njihuser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:17

clock-img

googica

pencil-img

784

js mam te smart balls.. pa kr leze pa leze user posted image zgleda bo treba trenirat ane user posted image

clock-img

25.02.2010, 16:04

clock-img

devo

pencil-img

258

Verjetno mislite japonske? user posted image

clock-img

11.03.2010, 09:44

clock-img

svetnik

pencil-img

95

Jaaa hmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image
najprej je treba prebrati navodila za uporabo, pa kolk pogosto se uporabljauser posted image user posted image ...Pa opozorilo o obrabi...user posted image user posted image ...Pa slike pogledat koko se inštalirajouser posted image ..Prekuhavat jih menda ni glih treba, razen če so sposojeneuser posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 18:22

clock-img

jasna35

pencil-img

3

za kitajske nisem sicer prepričana če jih moraš skuhat da dobiš mehko kuhaneuser posted image
aja mogoče ste mislili jajčka

japonske so pa mislim da čist druga pesem te pa niso za pojestuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem