writing-img

Kroji iz revije Ottobre

clock-img

07.10.2007, 21:33

clock-img

HPM

pencil-img

2

Ojla!
Mene pa zanima, če ima katera katerokoli revijo Ottobre design-otroška konfekcija...namreč bi se sama lotila šivanja za našega malčka in so baje res dobri kroji. V primeru, da mi katera zaupa krojne pole...rada bi si jih fotokopirala...ji bom resnično hvaležna. Poštne stroške prevzamem jaz(vrnem v kuverti vključno z original izvodom). Hvala vsem, ki ste pripravljene pomagati.
Lp user posted image Helena

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 7.10.2007 21:34:45 >

clock-img

07.10.2007, 21:43

clock-img

gumbek

pencil-img

298

pojdi v knjižnico pogledat mogoče jih imajo

Firbec sem!

clock-img

08.10.2007, 09:25

clock-img

fricka

pencil-img

751

Jaz imam eno. Pošlji mi ZS. So se mi zdeli pa kroji nekoliko preširoki.

clock-img

09.10.2007, 09:48

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Kje se pa dobi to revijo?
Jaz kroje delam sama, obrišem majčko ali hlače in popravim. Ko sem jemala iz Burde, je bilo vse tako široko, da sem obupala.

clock-img

09.10.2007, 10:50

clock-img

HPM

pencil-img

2

Revijo Ottobre design držijo v Leclerku...sam je trenutno ta mesec ženska konfekcija in bodo otroški kroji šele v naslednji izdaji.
Sneguljčica, kako pa ti ratajo izdelki, ki jih sama obrišeš...se dobro obnesejo? Sem že sama tudi delala hlače po kupljenih kavbojkah, sam sem imela en osnovni kroj, ki sem ga predelala, ker so res vsi kroji v Burdi mal preširoki. Majčk in jakenc pa se še nisem lotila na ta način in me zanima, kako se obnese? Ustvarjalno delo še naprej.user posted image Lp

clock-img

08.01.2008, 12:45

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

če je preširoko pa zožajte ne...

clock-img

19.01.2008, 00:17

clock-img

gašo

pencil-img

7

user posted image Drage moje!user posted image

Ottobre je ena fantastična revija z kroji za otroke. Pred urezovanjem blaga premeri kroj da ne bo preširoko oz. ne dodaj dodatkov za šiv. Splača se ti naročit na revijo za celo leto ker jo dobiš po ugodni ceni (pridejo 4 revije letno). Naročanje pri Distriest Sežana. Lahko greš pa na spletno stran od Ottobre in tam vse zveš. Jaz delam že dolgo po njihovih krojih in je vse super.user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 16:24

clock-img

Nejči

pencil-img

64

Jaz bi pa vprašala, če morda katera ve, kje se ta revija dobri v Mb. Zadnjič sem namreč gledala v Leclerku, pa je ni bilo. Zdaj pa ne vem, ali je že zmanjkala, ali je sploh ne držijo.

Hvala vam,
tadeja

clock-img

24.01.2008, 13:32

clock-img

gašo

pencil-img

7

Kliči v Sežano na: Distriest 05 7342147 in vprašaj ali e-mail subs@distriest.si. LP

clock-img

25.01.2008, 15:15

clock-img

Nejči

pencil-img

64

Hvala, gašo!
Sem že uredila. Sedaj sem v mariborskem Leclerku namreč našla in še pri Dierestu sem se za letodni naročila.

clock-img

29.08.2010, 14:57

clock-img

jennita

pencil-img

16

A ve katera koliko je aktualna cena za revijo Ottobre in kje v Mb se jo da dobiti? 

clock-img

02.09.2010, 07:31

clock-img

jennita

pencil-img

16

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem