cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krst-oblačilo

clock-img

20.05.2007, 12:05

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Rabim pomoč. user posted image  Za enkrat imam v mislih dve obleki..ena je taka stil 60..zgoraj oprijeta, tenke naramnice, spodaj se razširi, bele drobne pikice, črna podlaga,pa pod oprsjem bel velik pas. Druga je klasična črna, dekolte malo večji, bolj široke naramnice, do kolen. Ok...imam še eno elegantno belo, samo sem v njej videti kot krof.user posted image
Bo čudno, če bom v črno oblečena vsa?user posted image  
Zraven bi imela čevlje z visoko petko (slikico sem nalimala že nekaj časa nazaj), pa belo torbico, nežen nakit, spete lase?user posted image

Krst bo pa konec maja.Torej bo kar toplo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

20.05.2007, 12:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Taula, črna je vredi user posted image user posted image user posted image
Obleči se tako, da se boš ti OK počutila, ne pa da boš mislila, da si krof. Črno lahko kamot popestriš, mogoče s kakšno nežno srebrno.

clock-img

20.05.2007, 15:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ja meni je Ok...samo ko so mi rekli, da ne grem na pogreb, ampak krst.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.05.2007, 13:55

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja meni je Ok...samo ko so mi rekli, da ne grem na pogreb, ampak krst.user posted image

Kaj jih briga. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom na sinovem krstu oblečena črno-srebrnosivo. Daj pa roza čevlje zraven črne obleke  pa je user posted image , pa ne bo nihče gledal obleke, ampak vsi šajnaste čevlje user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem