writing-img

Krst - Kaj bi/ste ve oblekle...

clock-img

06.10.2005, 16:21

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Lep pozdrav!

Nasa Mei bo 16.10. sla h krstu. Sedaj ko se je tako ohladno, ne vem kaj bi jo oblekla. Prosim pomagajte mi z nasveti. Eno sem odlocena - krilca sigurno ne bo imela. Rada bi ji kupila kaj tazga, da bi lahko ponosila tudi kdaj drugic. Do tuki vse ok, le pojma nimam kaj ji dat navrh. user posted image  Kako jopico, ali naj jo zavijem v dekico, al kaj ???? user posted image

Hvala vam za odgovore.

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

06.10.2005, 16:23

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz bi zagotovo izbrala jopico, po možnosti pleteno! Jopica bo uporabna tudi naprej.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

06.10.2005, 16:29

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Pa barva? Saj ne zahtevajo ravno bele a?

clock-img

06.10.2005, 16:30

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Mi smo imeli krst konec avgusta na deževno nedeljo. Z možem sva se odločila, da naša že ne bo v tisti satenasti oblekici, zato sem za pomoč prosila sodelavko.
Že ko je prišla na obisk mi je prinesla nakvačkano jopico v belo roza barvi. Tako mi je nakvačkala še oblekico na naramnice, spodaj smo oblekli žabice in bele copatke, aja pa bel kvačkan klobuček je imela. Ful je bila lepa, so vsi hvalili.
Namreč zaenkrat imamo vsega dovolj, ampak sem pristaš tega, da se stvar kar najbolje uporabi. in vse od naštetega, smo in bomo lahko še dolgo uporabljali.

lp,

clock-img

06.10.2005, 16:36

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Hvala vama, zdej ze vem kaj bom iskala ko bom sla v nabavo.... user posted image

clock-img

06.10.2005, 17:57

clock-img

giina

pencil-img

27

Jaz sem naši dojenčiči kupila fule lepo žametno oblekco in lepo pleteno jopico v Zari v  Mariboru in še čeveljčke- take luštne balerinke, vse v roza barvi - ni mus da je vse v belem.

l.p.

clock-img

06.10.2005, 21:26

clock-img

mišek

pencil-img

108

Mi imamo krst to nedeljo 9.10., ko ne bo nič toplo. Imam fantka in ne pučko. Moj sonček bo oblečen v svetlo rjave žametne hlače bel pulover, svetlo peščeno-zelo lepo jaknico podloženo z muco in svetlo rjavo kapico, imel bo tudi svetlo rjave čeveljce. Sem tudi oklevala kaj za povrh ali jaknico ali topel sviter in sem se odločila za jaknico, ki jo bo lahko še nosil naprej tudi pozimi. Ko smo imeli priprave za na krst pa sem tudi spoznala, da sem se prav odločila, ker je v cerkvi bilo zelo mrzlo.

Lp in lep krst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem