cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kruh iz katere moke

clock-img

09.01.2012, 14:44

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Že nekaj časa kar pogosto pečem doma kruh, ker pa sem se odločila hujšati me zanima iz katere moke je najprimernejši????

Moji imajo najraje polovico tip 850, polovico tip 500, pa dodam semena ali pa čebulo....

Zase pa običajno delam iz PZ pirine moke, dodam pa orehe...a je to kul???

Itak vem, da odpade bela, koruzna...
Katera moka je naboljša za take, ki hujšamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 15:14

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Polnozrnata, črna, ržena... Raznih orehov in semen jaz ne bi dodajala v kruh, ker so le + kalorije, če želiš shujšati. Saj drugače so ok, ampak v kruhu so pa nepotrebni.
Jaz pečem vedno tako, da dam 1/3 bele moke, in 2/3 černe ali ržene ali pirine. Ker če dam npr. samo črno je kruh res pretirano zbit, z 1/3 bele je pa še vedno mehak.

clock-img

09.01.2012, 15:16

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Aja pa še to.
Saj zagotovo veš, da samo z zamenjavo bele moke za črno ne boš uspešno shujšala. Jaz bi kruh (čeprav črn) spravila na minimum in se veliko gibala, pa bojo rezultati tu user posted image
Srečno hujšanje!

clock-img

09.01.2012, 16:09

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ja, ravno hotla sem rečt - če si kruharka, spravi kruh (na splošno, v vseh oblikah) na minimum. meni to ne pomaga, ker na teden pojem pomoje ene 20 dag kruha vse skupi... 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

09.01.2012, 16:16

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Jaz obožujem kruh...tako da user posted image user posted image user posted image user posted image

Semena pa dodam zato, ker jih prav tako obožujem...in ker ne drugače ne jem zajtrka...pač po novem za zajtrk pojem npr. 1 košček pirinega kruha z orehi in to je to, nič drugega zraven, mi je pa ful dober okus in temu se ne mislim odreči.

Saj drugače pa ga nikjer več ne jem čez dan in ločujem in gibam se, pa še pijem ful vodeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2012, 18:44

clock-img

tofsi

pencil-img

167

V belo moko otrobe ( ni pa preveč dober kruh), lahko tudi kruh iz graham moke. Res pa je, da čim manj kruha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem