writing-img

Kruhomat

clock-img

18.03.2007, 17:21

clock-img

noe

pencil-img

982

Mene pa zanima kakšne kruhomate imate in kje ste jih kupile?
Mi moramo začet sami pečt kruh , ker bodo počasi začeli dajat konzervanse not, smo pa na dieti brez konzervansov

clock-img

18.03.2007, 17:34

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

user posted image

Moj je skoraj enak, le da mu piše, da je Bomann. user posted image  Dobila sem ga za darilo, sem pa skor prepričana, da je bil kupljen v mercatorju.

clock-img

18.03.2007, 18:44

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Sama imam Clatronic in sem zelo zadovoljna z njim. Izgleda pa takšen, ko je na sliki, ki jo je prilepila Jessy. Ker se jih nekaj let nazaj še ni dalo dobiti pri nas, sem ga kupila v Avstriji, drugače pa se sedaj tako ali tako dobi povsod. Kakor vem, ima Merkur kar dostikrat kakšno pametno akcijo. Ko sem se odločala za nakup, sem raje vzela velik kruhomat, ker imaš vseeno možnost speči tudi malega.

clock-img

18.03.2007, 19:00

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Povejte mi kak je kej kruh iz tega avtomata? a je dober? Kako ste zadovoljne?

clock-img

18.03.2007, 20:01

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Jaz večjih pripomb nimam. Na začetku sem sicer imela nekaj sitnosti, vendar se je tudi to uredilo. Edino malce se moraš navadit doziranja - če je moka bolj vlažna, moraš dati malo manj vode in podobno. Sicer sem poskusila vse možne recepte, včasih predelam tudi kakšnega iz revije, ki je sicer namenjen tistim pravim gospodinjam, ki se jim da ukvarjat z ročnim mesenjem kruha. Všeč mi je z dodatki sezama, sončnic, lanovega semena, s papriko, čebulo, ali pa samo polnozrnat... Kakorkoli, marsikaj se de narediti. Med ostalim je primeren tudi za pripravo testa za krofe ali potico in podobno.

< Sporočilo je popravil Dream -- 18.3.2007 20:03:07 >

clock-img

18.03.2007, 20:30

clock-img

Anonimen

(tko izvenkoteksta: sem nahitro pogledala naslov in prebrala: KURBOMATuser posted image  - Pazite drugič na nasloveuser posted image user posted image user posted image )

clock-img

18.03.2007, 21:01

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Meni je kruh iz kruhomata izredno dober. Pečem različne izvedbe, odvisno kaj si zaželimo. Meni je spodletela le prva peka, saj sem namesto 750 g moke natehtala 570 g in mi je zato "padel dol". Naslednjič nisem več delala napak in mi vsakič rata.

clock-img

18.03.2007, 22:21

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo takega kot je na sliki,kupljen pred enim tednom v JAGRU,cena 50€.Kruh smo pekli 2 krat,moko smo kupli v Hoferju,tak da smo dodali le vodo zraven,je pa božanski.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

18.03.2007, 22:23

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jessy kje pa ti kupiš moko,kakšnega najraje pripraviš?V Hoferju sem vidla,le 2 vrsti moke-s semeni in za bel kruh.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

18.03.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

V Hoferju sem vidla,le 2 vrsti moke-s semeni in za bel kruh.



V Hoferju imaš več vrst moke; za mlečni kruh, bel, ovseni, s bučnimi semeni, črni...

clock-img

18.03.2007, 22:27

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Mi smo sprva pekli kruh samo v kruhomatu (Clatronic) in nič kupovali. Še testo za žemljice sem delala notri. Nato se nam je vse skupaj uprlo in smo kruh jemali v trgovini. Sedaj smo na 50:50 in se najbolje obnese. Pečemo predvsem črni in čebulni kruh, žemlje pa kopujemo. Zelo dobro se obnese kruhomat za testo - za pico, buhteljne, potico. Pečemo prbližno 2x na teden.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

18.03.2007, 22:29

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

V Hoferju sem vidla,le 2 vrsti moke-s semeni in za bel kruh.



V Hoferju imaš več vrst moke; za mlečni kruh, bel, ovseni, s bučnimi semeni, črni...



A imajo,ta tedn so imeli le 2 vrsti,te pa še bojo tak dobili,a za koruznega tudi?A še nekaj me zanima,kak pa vzamete tiste metlice ven,ki gnetejo testo,preden se začne pečt ali kar pečete z njimi vred in je pol v kruhu lukna od metlic???

< Sporočilo je popravil lmarcel -- 18.3.2007 22:31:20 >


_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

19.03.2007, 00:15

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi ga imamo iz Špara, se ne spomnim imena. Je super zadeva, kruh je enkraten. Je pa res, da na začetku malo traja, da se navadiš, kako in kaj, predvsem doziranje. Tudi mi kupujemo "gotovo" moko iz Hoferja, ki je poceni in odlična. Meni osebno je najbolj všeč beli in polnozrnati kruh.

DObra stvar-za priporočat.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.03.2007, 13:41

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Moja praksa je takšna, da lopatice najprej od znotraj namžem z margarino, da grejo potem lažje dol. Nikoli jih ne jemljem ven, ker imaš tako ali tako zraven pripomoček za jemanje lopatic iz kruha (če slučajno po peki ostanejo v kruhu). Drugače pa dostikrat nastavim, da se peče ponoči in je zjutraj pečeno, ko vstanem, tako da ravno ne bi ostajala sredi noči samo zaradi lopatic...

clock-img

19.03.2007, 16:48

clock-img

noe

pencil-img

982

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

(tko izvenkoteksta: sem nahitro pogledala naslov in prebrala: KURBOMATuser posted image  - Pazite drugič na nasloveuser posted image user posted image user posted image )



Se bolj potrudim, obljubimuser posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 16:49

clock-img

noe

pencil-img

982

O, hvala punce, gremo danes po njega, pol pa veselo pečt.user posted image

clock-img

19.03.2007, 19:17

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Jessy kje pa ti kupiš moko,kakšnega najraje pripraviš?V Hoferju sem vidla,le 2 vrsti moke-s semeni in za bel kruh.



Glede moke kaj dosti ne kompliciram. Pekla sem z navadno Sparovo belo moko, pa mešala sem pol polnozrnate in pol bele, trenutno pa imam domačo iz Babičevega mlina.
Pečem čebulni kruh, polnozrnatega, polnozrnatega s semeni in belega. Probala sem tudi že koruznega, pa ni bil dober in bom mogla poiskat kak drugi recept za koruzni kruh.

Glede metlic...jaz jih nikoli ne jamljem ven in se peče kar z njimi, potem pa gredo same iz kruha, če pa ne, jim pa pomagam s tistim ročem, ki je zraven.

clock-img

19.03.2007, 19:34

clock-img

Anonimen

jaz tudi pred peko ne jemljem metlic ven ampak jih vzamem ven takoj, ko je kruh pečen in še vroč.
V glavnem pa pečem z moko iz Hoferjauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem