writing-img

Kruhovi cmoki

clock-img

21.08.2006, 23:55

clock-img

pot

pencil-img

1487

Kako jih ve naredite? Kaj vse naredite zraven? Kakšno omako? Zelenjavo, meso?

clock-img

22.08.2006, 07:29

clock-img

kimba

pencil-img

138

Naredim jih tako: kruh narežem na male kocke, dodam sladko smetano ali mleko da se kruh zmehča, dodam jajce, peteršil, čebulo ki sem jo prepražila na olju oz. zaseki, moka, česen in to fino skupaj zmešam in potem oblikujem kruhove cmoke, ki jih nato skuham v vreli slani vodi toliko časa da priplavajo na površje (cca 5 min).

Pri nas imajo radi goveje zrezke v naravni omaki.

< Sporočilo je popravil kimba -- 22.8.2006 7:31:51 >

kimba s tremi sončki

clock-img

22.08.2006, 08:03

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kruh,ki je že malo posušen narežem na kocke,malo pokapljam z mlekom in premešam.Nato dodam popraženo čebulo,narezan peteršilj in jajce ter dobro premesim.Potem oblikujem štručko,jo zavijem in dam kuhat v slan krop,po 20 minutah kuhanja pa štruco narežem na rezine in po želji zabelim z ocvirki.Zraven imamo največkrat golaž ali pa razne zrezke v omaki,lahko tudi zelenjavne.

clock-img

22.08.2006, 09:02

clock-img

karina

pencil-img

130

Zelo dober , preverjen recept.
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1773

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

clock-img

22.08.2006, 09:33

clock-img

Anonimen

Kruh narežem na kocke. Prepražim čebulo in peteršilj, nato malce prepražim tudi kruhove kocke. Nato prelijem z mlekom in jajcem in pustim da se ohladi. Potem dodam le še drobtine, oblikujem v kroglice in dam kuhat.
Zraven rada naredim naravne zrezke v omaki, ali smetanovi omaki.

clock-img

22.08.2006, 09:47

clock-img

pot

pencil-img

1487

Hvala vam punce, super ste. Se mi že sline cedijo. 

clock-img

22.08.2006, 16:46

clock-img

pot

pencil-img

1487

Bili so odličniuser posted image user posted image user posted image !!! Res hvala. Naredila sem ga po zadnjem receptu, le da sem dodala zraven še malo moke. Vsi recepti so bili zelo koristni, sem si kar z vsakim malo pomagala. Hvala.

clock-img

22.08.2006, 22:04

clock-img

mikina

pencil-img

240

"Star" kruh narežem na kockice in ga polijem z mlekom, da se zmehča. Medtem popražim čebulo in domačo šunko in dodam kruhu, zraven pa še jajci, sesekljan petršilj, sol, poper, vegeto. Naredim kroglice in jih popečem na olju. Če pa se mi ne ljubi delati kroglice, pa dam maso v ozki in dolgi pekač in jih v pečici spečem in nato lepo narežem. user posted image Pri nas nobeden ne mara kuhanih.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem