writing-img

Krvavice

clock-img

23.11.2007, 13:05

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz jih ponavadi pečem  v pečici na 200° okoli 1h. Dam jih v mrzlo pečico. Rada bi, da bi ble krvavice fino zapečene, hrustljave, pa da ne bi popokale. Ali je katera slišala, da jih moraš prej malo preluknjati, a to drži, ali ne?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

23.11.2007, 13:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi jih pečemo v pečici od štedilnika na drva, po domače v loruuser posted image  ali trumbi, če je kaj bolj jasnouser posted image .

Samo malo jih odtajamo, pečemo pa ene 3 ure, nič ne luknjamo, pa so lepo hrustljave in ne popokajo.

clock-img

23.11.2007, 15:33

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Mi zmrznjne krvavice prekuhamo, potem pa dobro obrišemo in jih pečemo na štedilniku. Pokrijemo jih pa samo s papirnato brisačo.

Krvavice popokajo, če na njih kaplja voda, tako da ne pokrivat s pokrovko.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

23.11.2007, 18:02

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Ja krvavice moraš prej prešpikati in peči na že ogreti peči ,.Pečeš jih pa parbližno 1.30 pri 200stopinj odvisno ali maš ventilacijo ali pa brez,to vem ker sem nekaj časa delala na turistični kmetiji   

clock-img

23.11.2007, 18:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no, tud jaz jih dam direkt v pecico in jih nic ne luknjam.. pa se vedno lepo hrustljave in nikoli ne pocjo..

clock-img

23.11.2007, 18:37

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

zadnjič mi je ena na forumu napisala(mislim da bamby), da jih naj dam v mrzlo pečico, ne že v zagreto in naj potem pečem eno uro. Sem naredila tako in so bile krvavice krasne, nič popokane in fino hrustljave.

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

23.11.2007, 19:31

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Točno tako tinkamiška, to sem bila jaz in še vedno trdim tako user posted image . V mrzlo pečico za 1h na 200°, pa nobenega luknanja user posted image

clock-img

18.01.2009, 11:25

clock-img

Anonimen

Bambi, pa daš v mrzlo pečico odtajane ali še zamrznjene krvavice? Danes bi jih naredila za kosilo, pa pojma nimam kako, ker jih še nikoli nisem user posted image .

clock-img

18.01.2009, 11:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

To, o preluknjanih krvavicah nič ne vem...user posted image  Jih pa jaz pečem kar na štedilniku, v ponvi. Da ne počijo, jih pečem zelo počasi in na majhnem ognju. Pa tudi pokrijem jih...Počijo zelo, zelo redko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.01.2009, 11:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Zamrznjene dam v mrzlo pečico in pečem dokler niso hrustljave. Redko katera poči, pa če poči, jo vseeno pojemo, se ne sekiramo

clock-img

26.01.2009, 20:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pokanje je verjetno odvisno tudi od kvalitete črev.

clock-img

26.01.2009, 20:32

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

vedno preluknjam, ful (z vilcami spravim vse frustracije vn nad krvavicami) pa so super. pri nas v nasprotnem primeru vedno popokajo.
pomoje je to res stvar čreva in tudi stvar pečice.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem